Depinde...cat ceri pe zi / noapte si daca esti interesa(n)t/a.
Un gropar si fiu lui care era ucenic. Groparul masoara, ingradeste si il lasa pe fiusu sa sape si ii zice:
-Baiete gandeste-te te apuci de invatat daca nu asta iti e viitorul.Si pleaca. Peste 2 ore revine si il gaseste pe fiu sau sprijinit de lopata, fara sa fi sapat nimic
T: Ce e asta ce ai facut?
F:M-am gandit sa ma apuc de invatatat
Daca doar pe atat esti dispus sa muncesti...Eu dadeam 50 de euro pe zi la ucenici si 100 de euro pe noapte la ucenice.If you know what i mean
Nu aveam ce face, atata tot.
Si nu vin, findca am vorbit cu popa si o zis ca nu are programari pana in frebuarie pe 23.
Alege:
50 de euro pe zi + cazare + masa asigurata = ucenic
100 euro pe noapte + cazare + masa asigurata + confort = ucenica
La ambele categorii se dau cate trei pachete de oase lunar.
700 lei si 5 bonuri ofera marile corporatii in colonia Romania si noi, ca sclavi ce suntem din tata in fiu, acceptam in loc sa-i luam la goana cu furcile si coasele (suntem si primitivi)
Deci vrei sau nu 50 de euro pe noapte? Ofer cazare si mancare 50% comestibila.
Ok fiule.Iti dau si o ucenica sa iti faci de cap cu ea cand iti vine cheful. Poate chiar @Musique daca esti cuminte.Includ 3 mese pe zi.Sunt capabil sa cresc la 75 de euro pe zi + pachetul lunar de 3 saci de oase. Ofer 8 bonuri de masa si un card PayPal.Dau liber de sarbatori si in weekend. Tentant? Daca nu, primesti si uniforma de serviciu, unelte de ultima generatie si o masina de serviciu.
Costele,vin eu da dija-s la groapî.Nu ștîu ce-i făcut da' ti-oi fi îmbătat iară, că amu îs pi juma desbrăcată în mormânt.Ia ș controleză-ți băția!
Șî vină repidi că să faci frig la noapti.Da dac' mă fac gropăriță, îmi dai tu lopată di săpat, ghini?
Eu,lucrez pe gratis chiar.Sunt si interesata, dar mai ales interesanta. Unde mai gasesti asa?
Eu, plata cu paypal. Daca vrei ma listez pe Amazon ca sa ma cumperi legal, daca nu, ma cumperi le negru.
Hai ca se rezolva.Trimite o poza cu tine prin e-mail la moartea@viatadeapoi.doom.
Trimite o poza cu tine prin e-mail la moartea@viatadeapoi.doom.Te anunt daca esti aleasa.
LisaJulie întreabă: