Uite filmuletul...cineva ia gasit: Michael, Elvis, Isus...
http://www.youtube.com/watch?v=KHyH5miB2JM
Astea-s ca si alea cu elodia... daca o terminat cu elodia. incep cu michael jackson ![]()
mdaa.
ar fi culmea sa fie adevarat... dara'i vorba de 0tv :p ![]()
La OTV e posibil totul...acolo si mortii invie si cei disparuti stau ascunsi de lume si de distreaza se simt bine...beau,chefuiesc...ce stiti voi...maine poimaine o sa mai auzim k oasele ELodiei( ca ale lui Michael nu prea au cum [e mort de prea putin timp
] )s-au intalnit cu ale nu stiu cui si au dat un mare party \
)
Doamne iarta-ma...Mari prostii mai pot fi inventate
Si elodia face coregrafia sau cum?
Cred ca sunt ruda cu mama omida, fiindca tocmai am o viziune: vad un grafic si linia de la rating cum trece prin tavan. Romania is my country...
Ei si voi acum. Elodia deja se stie ca s-a maritat cu un print al petrolului din orientul mijlociu. Doi ani s-a uitat la televizor si s-a amuzat de anchetele in direct ale lui Diaconescu ![]()
Dar asta cu cele doua mari mega-giga-staruri, e pe bune, un paparazzi a reusit sa surprinda niste instantanee si le scoate la licitatie la casa de licitatii Christie's
Voi chiar nu ati aflat? michael jackson, elvis presley sunt cu elodia in vacanta
)
Voi chiar nu ati aflat? michael jackson,elvis presley sunt cu elodia in vacanta
)
Ultima stire, casa de licitatii Christie's a vindut deja o poza din cele cinci obtinute de paparazzi, unei televiziuni (nu s-a dezvaluit inca numele acesteia), cu suma de doua milioane de dolari. Tare, o sa vedem in direct la 0TV in seara asta, preluat de la televiziunea respectiva
Da
si roxy manelista sau cum o cheama e pe o insula pustie cu Marilyn Monroe si pregatesc un film...acum depinde ce fel de film ![]()
By Dy
Xo~Xo
Prostia omeneasca are un nou nume : OTv...sau Zero Tv...
Si asta e si parerea mea despre cei care se uita la scalambaielile de acolo...
![]()
Ma liniste! Ieri am fost la Michael acasa si l'am ajutat la curatenie.![]()
Azi am fost cu Elodia la cumparaturi. ![]()
Maine ma duc cu Elvis la dentist.![]()
Apropo sa nu uit. Am fost cu Elodia sa isi puna silicoane. ![]()
Stiti ce misto arata?![]()
Am isit cu ea in club si o fluiarau toti. ![]()
Stiti unde am fost luna trecuta? AM facut un nou album si il lansam la anul pe 1 ianuarie. e facut in Hawai. ![]()
Mai e unul facut in Bamahas![]()
si inca unu in Madagascar. ![]()
A facut Elodia niste coregrafi de ramai cu gura cascata. ![]()
![]()
Cine a mai inventat porcaria asta?![]()
Macar in memoria lui Michael si a lui Elvis sa ii lase in pace.
Oricum super tare inventia ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... da, şi s-au căsătorit şi au făcut 3 copilaşi şi au trăit până la adânci bătrâneţi... sau stai, că ei sunt nemuritori... *thinking*
No comment! Care de la otv e atat de creativ? Nu i se mai termina "inspiratia"
! Dar numai Michael si Elvis? Unde e J.F.Kennedy? Sau n'are talent muzical?
Michael e acum la mine si se uita la televizor la Diaconescu. E si Elvis fumeaza in bucatarie, Marilyn Monroe face sarmale, Adolf Hitler e plecat la piata sa ia carne tocata pentru mititei, iar Anna Nicole Smith se cearta cu Michael pe telecomanda. Ce mai rating o sa aiba Dan Senzationescu acum!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: