anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati prins vreodata o gaina? big grin Nu-i asa ca sunt niste pasari minunate!? love struck

Later Edit: Catre pupaza aia care m-a postat pe Facebook, pe pagina aia prapadita, ca sa ma ia in ras cu habarnistii acelui grup (despre comunitatea TPU): parca voi n-ati alergat in viata voastra o gaina cand erati mai mici! laughing Sau poate ca nu pentru ca voi ati crescut pe net!

Stati si decupati intrebari de pe TPU si le puneti repede pe Facebook si radeti in particular, jalnicilor!

Ok, una e sa razi de intrebari retardate, ori de utilizatori retardati(ceea ce la mine nu e cazul pentru cine-mi stie istoria pe site, in niciun caz TU), dar alta e cand iei o foarfeca si tai categoria unei intrebari(T/A) si o faci astfel incat sa-ti bati joc de intrebari destul de normale! phbbbbt phbbbbt RUSINE!

Pe ca postez si eu ceva din joi in pasti la categoria asta, nici nu pot s-o fac ca are altul grija sa rada mai bine de mine pe la spate! Chiar nu ti se pare jalnic? "TPU, site cu intrebari retardate, site pentru prosti", dar tu te departezi prea mult de la acest concept?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aero, nu vezi că nimeni nu prea ți-a dat atenție public în legătură cu problema? Eh, degeaba ai tu albastru deschis la avatar dacă nu ai în jurul lui. Tot degeaba.

Mi-a plăcut când ai spus „parca voi n-ati alergat in viata voastra o gaina cand erati mai mici! Sau poate ca nu pentru ca voi ati crescut pe net!". Bine zis.

Tind să cred că adminii acelei pagini au un complex de inferioritate și disperare de a avea nou material, profitând de neștiința celor care știu prea vag de TPU.
Judeci ce nu cunoști!

15 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Am avut si eu una.Eram cele mai bune prietene, mergeam la cumparaturi, la cinema impreuna.Asta pana in ziua in care Cornel, dragonul, s-a enervat, a scuipat flacari, a prajit-o si a mancat-o sad

| drogh a răspuns:

Da. Sunt cele mai minunate păsări. Sunt aşa de ataşate de tine încât îţi lasă un cadou zilnic în grădină, adică găinaţ.

| anonim_4396 explică (pentru drogh):

Da, dar lasa si oua love struck

| drogh a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum le preferi? Omletă sau prăjite?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daa,ce drăguțe sunt!
Eu când eram mic le prindeam și le rupeam capul, sau le călcam cu bicicleta.

| GiAnca a răspuns:

Sunt si foarte vorbarete.Crede-ma,am o curte intreaga.

| anonim_4396 explică (pentru GiAnca):

Si sunt mai utile decat oamenii. Ele dau oua! big grin Oamenii ce dau? Sunt patetici sad

| GiAnca a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este.

| anonim_4396 explică (pentru MaliciousDeath):

Si chiar mananci? straight face

| anonim_4396 explică (pentru MaliciousDeath):

Pai uita-te la ce raspuns mi-ai dat reply. Era evident ca laudam zeitele gaini pentru ca ofera o sursa de hrana big grin

| Radeas1 a răspuns:

Ohoohoooo, câte am prins si cîte am mîncat.

| anonim_4396 explică (pentru Radeas1):

Bad wolf.

| Almássy a răspuns (pentru Radeas1):

laughing

Întrebări similare