| カルメン a întrebat:

Avand dificultati financiare, o blonda s-a hotarat sa rapeasca un copil pentru a incasa rascumpararea. a mers intr-un parc, a ademenit un copil in spatele unui copac si a scris urmatorul bilet:"v-am rapit copilul! imi pare rau ca am fost nevoita sa fac asta dar am mare nevoie de bani.lasati 10.000 de dolari intr-o punga de plastic, in spatele primului pom de pe aleea principala, maine dimineata la ora 7."semnat "blonda". a prins biletul cu un ac de siguranta de geaca copilului si i-a spus sa mearga direct acasa. a doua zi s-a intors in parc si a gasit cei 10.000 de dolari exact in locul indicat impreuna cu un bilet:"iata cei 10.000 de dolari. pur si simplu nu-mi vine sa cred ca o blonda poate sa-i faca asa ceva altei blonde..."
ce parere aveti?laughing

Răspuns Câştigător
| Octavutzu a răspuns:

Incredibillaughing. O blonda se plimba cu masina.De odata vede alta blonda intr'un lan de porumb cu barca si dand la rame. pune frana deschide geamul si incepe sa tipe."Fa dupa ce sa sunt atatea bancuri cu blonde tu te pui aici langa sosea in lanul de porumb cu barca sa te vada toti sa scoata alte bancuri proasto... daca stiam sa inot veneam la tine si te calcam in piceoare. laughing

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

E plina lumea de blonde, ce-sa-mai!

| Luori a răspuns:

rolling on the floor No comment. Se mai intampla

Trei blonde erau in fata unui lac mare. S-au apucat de pescuit si fiecare au prins in undita deodata pestisorul auriu.
PESTISORUL:daca ma aruncati in apa va implinesc la fiecare cate o dorinta.
BLONDA1:as vrea sa fiu cea mai buna inotatoare din lume.
Ziz si facut, pestisorul ii implineste dorinta si blonda inoata pana ajunge aproape de mal, crocodili o vad si o mananca.
BLONDA2:As vrea sa am cea mai rapida salupa din lume.Pestisorul ii implineste dorinta. Cand sa ajunga aproape de mal crocodilii construiesc un zid, salupa se rupe, si blonda e mancata de crocodili.
BLONDA3:Mi-as dori sa fiu bruneta. Zis si facut pestele o facu bruneta. Dupa un moment de gandire spuse:
--UITE UN POD

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Aolooolaughing. ce proasta era si maica-sa aluia miclaughing. frumoasa glumalaughing

| AnDa_9883 a răspuns:

Foarte tare! Am ras cu lacrimi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele tot blonde ramin. big grin