18 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Saracu... sad

| CanutaOmsucit a răspuns:

Daca unii rad inseamna ca sunt mai redusi mintal decat persoana respectiva

| Musique a răspuns:

Nu avem.

| Alyra a răspuns (pentru Musique):

De-acord cu tine.

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Avem avem da nu prea.-_-

| AikkoxD a răspuns:

Avem, dar nu cu ce.

| pyma a răspuns:

Nu e amuzant deloc. E trist. E trist că unii se amuză, josnici mai sunt unii oameni. Cum naiba să-ți bați joc de el, un amărât care nu a avut nicio șansă? Cum?
Ție chiar ți se pare amuzant? Adică tu îl condamni pe omul ăsta că nu poate mai mult, că pe el, un orfan care nu a cunoscut niciodată iubirea părinților, nu a știut ce e aia o vorbă bună, o mângâiere, iubirea necondiționată a familiei și multe, multe alte lucruri importante, care sunt stâlpi de susținere în formarea caracterului și personalității unei ființe umane, doar la atât îl duce mintea? Tu râzi de el? Mie îmi vine să plâng când îl văd și îl aud. Și-mi vine să-i scuip în ochi pe jigodiile alea care râd de el. Jigodii!
Îți propun ceva: mergi la o casă de copii, doar să-i cunoști, să-i vezi, să le afli povestea, să vezi cu ochii tăi ce înseamnă durerea adevărată.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru pyma):

Nu văd unde am râs
Și am avut parte de experiența în care am fost la o casă de copii și știu foarte bine cum e dar știam și până să am parte de așa ceva
Și apropo caracteru nu ți-l contruiești numai cu ajutorul părinților și cunosc cazuri
Nu îl condamn pe omu ăsta numai el mă condamnă să mă uit la el...
Că nu m-am născut eu să judec...așa cum nu s-au născut mulți

| pyma a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Omul ăsta este debil mintal, se vede cu ochiul liber. Nu el te condamnă să te uiți la el, nu e el de vină că este așa cum este. Cum poți să-l judeci că nu este un om normal, că nu a avut șansă? De ce nu-i pui la zid pe cei care au făcut filmarea și au postat-o ca să ce? Să vedem că există și oameni bătuți de soartă, să vedem de câtă cruzime suntem capabili?
''Și apropo caracteru nu ți-l contruiești numai cu ajutorul părinților și cunosc cazuri''
Cunoști cazuri, dar pun pariu că cei despre care tu vorbești au avut totuși o rudă, pe cineva care i-a crescut, care au ținut loc de părinți, care le-au fost alături. Orfanii nu au nimic, nu știu ce e aia afecțiune, nu știu ce e aia normalitate. E ca și cum sunt amputați în interior, și ei nu au nicio vină pentru asta.

Nu ai râs, dar te-ai arătat scârbit/ă, ceva de genul: Uite, din cauza ăstora e România așa cum e.
Nu, România e așa cum e din cauza unora ca tine și ca cei ce au comentat amuzându-se și propunând linșarea amărâtului ăla care nici măcar nu știe pe ce lume trăiește.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru pyma):

Ești tu în stare să vorbești în general de România?
Știi tu exact de ce e așa România?
Nu îmi spune că tu când ai ocazia te arâți mai deștept ca altcineva(cazu de față)
PS : Și chiar dacă am pus cu subînțeles întrebarea..nici să pară că râd de el dar nici să pară că e vreun geniu...

Vezi că te învârți în jurul cozii și amețești. Las-o așa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pyma):

Nu este vina user-ului respectiv ca a postat ce a postat, vina este a celor care l-au inregistrat si au postat video-clipul pe you tube, daca ai ceva de comentat ia-te cu aia in gura nu cu DjMatamare ca habar nu ai ce poate

| pyma a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi se pare că nu văd bine. Cum adică: Nu este vina user-ului respectiv că a postat ce a postat? I-a făcut cineva blesteme sau cum?
Spune-mi și mie te rog ceva: Ce a vrut să spună userul DjMatamare postând întrebarea cu link-ul respectiv? Că ceva a vrut să transmită nu? Și a postat la T/A spunând: Avem sau nu avem cu ce? Ca să nu mai spun de răspunsurile pe care mi le-a dat.
Habar nu am ce poate? Poi de putut, mulți putem. Acuma depinde și ce anume...

anonim_4396

Daca ma iei cu "Poi" renunt, de retinut ca sunt primul care renunta in polemica dintre noi 2winking

| pyma a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing
Sînt moldoveancă, n-am și fași, așa si vorghești pi la noi.
Acum vorbind serios, eu nu am scris ca să-i fac în ciudă, nici lui, nici altcuiva. Nici ca să mă dau deșteaptă, nici ca să bravez. Ci pentru că m-a revoltat răutatea și batjocura pe seama unui om care nu se poate apăra, un om sărman, al nimănui.
Când vă grăbiți să judecați pe cineva, faceți un exercițiu de imaginație și încercați să vă puneți în locul celui pe care-l condamnați. Rezultatul s-ar putea să vă facă să vă răzgândiți.

anonim_4396

Imi retrag cuvintele acide moldoveanco, cu toate ca Galatiul nu face aparte din molodova dar combinatul e di vina bre, ai un mesaj pe Shelter kiss

| pyma a răspuns (pentru pyma):

*m-au revoltat