| Selly13 a întrebat:

Aveti motive pentru ura voastra catre anumite vedete? Care sunt ele?
P.S Suntem la trivia-amuzante

Răspuns Câştigător
| Koo a răspuns:

Pentru inceput, ma enerveaza numele tau.
Eu il urasc pe : Justin Bieber, Chuck Norris ( fiindca imi fura identitatea ) si, Brad Pitt, pentru ca este considerat frumos, dar se inseala toata lumea, eu sunt mai frumos. smug

16 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Inna,fiindcă e o blondă, neblondă.

| W3R4 a răspuns (pentru Musique):

Nu,n-ai zis bine:
O fi bruneta, dar are radacini blonde... rolling on the floor

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru W3R4):

Ce-ti plac glumele tale rolling on the floor
De rolling on the floor ce rolling on the floor pui rolling on the floor emorolling on the floor ti rolling on the floor coanerolling on the floor la fiecare treirolling on the floor litererolling on the floor?

| W3R4 a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Orice artist se respecta! =) =) =)

| AikkoxD a răspuns:

Justin Bieber, Rebecca Black şi Fuego.
Sunt nespălaţi şi put.

| W3R4 a răspuns (pentru AikkoxD):

Tu ai ceva cu saracu Fuego... rolling on the floor

| W3R4 a răspuns:

Bianca Dragusanu!
...e proasta...rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand:
Justin Bieber, singura melodie care imi place este Boyfriend, dar in rest, mie se pare un mare gay.NU stiu de ce toate fetele in iubesc.
2. Fuego, pentru ca se cred Dumnezeu.
3.Lady Gaga(cand o vad inbracata in costumele alea sclipitoare si imbracata cu carne, imi vine sa o aunrc la catei.Tot ce ii mai trebuie sunt cateva seringi si cele 20 de pisici.

| umbrax a răspuns:

Jb care e cel mai mare gay din lume

| Vibrations a răspuns:

Sa-l urasti pe Justin Bieber a devenit deja un cliseu, o tendinta, un trend, ca si moda. "Vai, la televizor toti il urasc, prietenii mei il urasc". Tu il urasti? "Pai da". Dar de ce il urasti? "Pai nu stiu... ca asa e la moda". Scoateti-va capul din fund mai oameni buni!

| Wut a răspuns:

Inna. Are vocea aia de tampita... nu imi pasa ca a ajuns ea in nu stiu ce topuri, parerea mea e ca Inna este o pitipoanca cu voce groaznica. O urasc. De fiecare data cand aud melodiile ei la tv imi vine sa sparg tvu laughing big grin

| Alynn98 a răspuns:

Miruna Oprea. E enervanta rau

| KennyBa a răspuns:

Il urasc pe cel juma gay juma lesbi Gaystin Bieber

| LucyDinamovista48 a răspuns:

1)Justin Biber x_x
2)Fuego x_x
3)Miley Cyrus x_x
4)Madonna....si listaa mai continuaa!

| Nashucu a răspuns:

In general pseudo-vedetele de la noi care au ajuns la tv de cateva ori ca au stiut in fata cui sa se puna in genunchi si/sau capra si acum se cred dive (vezi 80% din ce e la televizor)