Pentru inceput, ma enerveaza numele tau.
Eu il urasc pe : Justin Bieber, Chuck Norris ( fiindca imi fura identitatea ) si, Brad Pitt, pentru ca este considerat frumos, dar se inseala toata lumea, eu sunt mai frumos.
Ce-ti plac glumele tale ![]()
De
ce
pui
emo
ti
coane
la fiecare trei
litere
?
Orice artist se respecta! =) =) =)
Pai in primul rand:
Justin Bieber, singura melodie care imi place este Boyfriend, dar in rest, mie se pare un mare gay.NU stiu de ce toate fetele in iubesc.
2. Fuego, pentru ca se cred Dumnezeu.
3.Lady Gaga(cand o vad inbracata in costumele alea sclipitoare si imbracata cu carne, imi vine sa o aunrc la catei.Tot ce ii mai trebuie sunt cateva seringi si cele 20 de pisici.
Sa-l urasti pe Justin Bieber a devenit deja un cliseu, o tendinta, un trend, ca si moda. "Vai, la televizor toti il urasc, prietenii mei il urasc". Tu il urasti? "Pai da". Dar de ce il urasti? "Pai nu stiu... ca asa e la moda". Scoateti-va capul din fund mai oameni buni!
Inna. Are vocea aia de tampita... nu imi pasa ca a ajuns ea in nu stiu ce topuri, parerea mea e ca Inna este o pitipoanca cu voce groaznica. O urasc. De fiecare data cand aud melodiile ei la tv imi vine sa sparg tvu
1)Justin Biber x_x
2)Fuego x_x
3)Miley Cyrus x_x
4)Madonna....si listaa mai continuaa!
In general pseudo-vedetele de la noi care au ajuns la tv de cateva ori ca au stiut in fata cui sa se puna in genunchi si/sau capra si acum se cred dive (vezi 80% din ce e la televizor)
LisaJulie întreabă: