| SorryForPartyRocking a întrebat:

Azi am incercat sa invit o fata la un suc.M-am dus la ea si am incercat sa par ok, si i-am zis "Esti frumoasa cand te barbieresti", nu am mai apucat nici sa zambesc ca mi-a si dat o palma.Cu ce am gresit!?!?!?!?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
40 răspunsuri:
| DeyutZZZa22 a răspuns:

laughing)))) cum sa ii zici ca ii frumoasa cand se barbereste?rolling on the floor

| mariuseu12 a răspuns:

Hai frate ce dracu cum sa-i zici la o fata "esti frumoasa cand te barbieresti"? lool duda invata sa vb cu fete si apoi invitale la suclaughing [si nu mai fa tampenia asta niciodata]

PS: mie traba asta imi miroase a fake da mai vedem cum se prezinta in viitor big grin

| onasis1961 a răspuns:

Poate dacă-i spuneai, Ce superbă eşti cu chelie-n gură, scăpai doar cu-n pumn în făţău! Baftă multă-n continuare!

| Eu_Fabian_1997 a răspuns:

Cati ani ai frate?straight facelaughing. cum sa'i zici la o fata lucrul asta. cum au spus si ceilalti, invata sa vorbesti cu o fata, apoi o inviti la un suc, si in final poate ii ceri si o intalnire, cine stie thinking, baftawinking.

| AdyP20 a răspuns:

Mi-ai facut ziua frate rolling on the floor

| PusyKat a răspuns:

Bai fraiere, cum sa ii spui asa ceva unei fete!?!?!?! Ce1?!?! Esti prost sau ce?!?!?

| AndreiSu a răspuns:

Cu ce ai gresit? Cu nimic ai zis din inima ce-ai gandit, data viitoare cand o vezi o sa sara pe tine laughingrolling on the floor

| ☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ a răspuns:

Nu se vede?rolling on the floor)))))
Cum Doamne Fereste sa ii zici "Esti frumoasa cand te barbieresti"?rolling on the floor nu ma mai pot opri de ras! Uite care e treaba, noi fetele nu suportam insultele asa ca nu e de mirat k te'ai trezit q o palma peste fata! Bine ti'a facut ca pe viitor poate ii zici la fel cum spune onasis1961.rolling on the floor)

| WholeWorld a răspuns:

Hai ma pe bune chiar il credeti? e un cont facut pentru...

| umbrax a răspuns:

rolling on the floor) cum sa-i spuii asa unei fete rolling on the floor)))))))

| DeadTacker a răspuns:

Ai procedat corect.
Nu ai greşit cu nimic, dude.
Poate s'o fi gândit aia, când i'ai spus, că ai spionat'o în toaletă.

| Schwarzz a răspuns:

Trebuia sa o plesnesti si tu.Atunci erati kit(nu imi pasa cum se scrie).

| DWDT a răspuns:

Baietii sunt nesimtiti. Lucrul asta nu se poate schimba, asa sunt si eu. Ma accept. Tu, ca sa spui acest lucru unei fete trebuie sa fi mai mult decat nesimtit. Trebuie sa fi nerod, idiot, tampit, prost crescut. Da. Ai gresit. Ti-ai meritat palma si asta e. Las'o frate. Daca o tii tot asa n-o sa ai nici o iubita. Porcule!

| Musique a răspuns:

Cu partea a-2a a propoziției.

| Wøodenpints a răspuns:

Îţi pute gura.

| rolfenstein a răspuns:

Trebuia sa.i zici:ce par frumos ai!

pacat k iti iese din nas.

| DWDT a răspuns:

Scuze. am vazut prea tarziu categoria. Bravo tie! Chiar nu ma gandeam laughing

| DWDT a răspuns (pentru WayOfTheCross):

Nu. nu era asa. am gasit link-ul intrebari tale postat pe facebook de un prieten. Si nu mi-am dat seama ca era la t/a

| anad a răspuns:

Te-a mangaiat doar ca sa se (te) convinga ca te-ai "ras" si tu!