|

Azi de dimineata am primit notificare de la Duolingo ca am uitat iar de lectiile de rusa, insa am ignorat-o si mi-am continuat treburile linistita. Cand m-am intors de la scoala mi s-a parut ca ma urmareste o masina, dar mi-am zis ca sunt paranoica si n-am luat-o in seama. Totusi sunt putin speriata deoarece sunt sunt singura acasa si se intampla o chestie tare bizara...masina aia se afla in parcarea blocului de un sfert de ora, o pot vedea de la geam. Acum 5 minute am auzit batai in usa dar n-am raspuns si au incetat. Credeti ca ma panichez degeaba? In orice caz, nu prea ma simt in siguranta asa ca vreau sa va spu

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce legatura are povestea Duolingo cu masina ciudata? Crezi ca te urmaresc Rusii pentru ca nu iti urmezi cursurile de rusa online? Te impancientezi degeaba, probabil totul a fost un lant de coincidente iar tu iti iei panica aiurea, nu mai trai filme americane si relaxeaza-te.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adresezi o intrebare, esti pe un site unde se adreseaza intrebari la care astepti un raspuns pentru o rezolvare. Ce scop are umorul? Patetic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează