| Șosețică a întrebat:

Azi era sa imi scada nota la purtare cu 2 puncte ptca am stins lumina in pauza :]

Voua ce chestii prostesti v-au mai facut profesorii?

13 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Dacă vouă vă scade nota la purtare cu 2 puncte că aţi stins lumina în pauză, înseamnă că încă nu ne-au cunoscut pe noi.
Noi stingem luminile în fiecare pauză(când e întuneric)
În ora de tehnologică, domnu era pregătit să asculte pe cineva şi când să deschidă catalogul, unul din băieţii din prima bancă a stins lumina (era ora 18:00, întuneric). Domnu s-a speriat, a închis repede catalogul şi ne-a dat lucrare. Am luat 5!
Am făcut "baie" clasei noastre, am aruncat cu găleată plină cu apă peste tot, fluviul Volga, ce să mai...
Au turnat apă din găleată pe geam şi l-au udat pe director
Ne bătem cu cornurile şi cu laptele
Disperăm profesorii

. şi nu ne-am ales nici cu 0, 25 puncte scăzute la purtare.

| Musique a răspuns:

Teza la istorie.
Faza e ca,profa aia nebuna,a refacut in clasa subiectele,dupa ce ne-a umplut tabla, pe motiv ca, ne-a dat din lectile pe care nu le-am avut de invatat.
A dracu profesori astia!

| DaVà a răspuns:

Am aflat ca am gresit jumate` de teza la matematica si am luat 6. Oricum mi-a trecut 9 deci...*il doare la basca*

| NoChanceForUs a răspuns:

„Iei 10 la lucrare, nu-i nimic, că știu că tu ești masochist și vrei să trec 7..."

| lalalalallll a răspuns:

M-a prins în pauză profa de franceză când îi lipeam gumă sub catedrăsmug

| ReallySomebody a răspuns:

Pai cel mai penal si penibil si scarbos moment a fost la ora de sport.ma impingeam intr-o colega de-a mea.si m`o vazut profu si a dracu m`o scos in fata tuturor m`o intrebat cum ma cheama, o inceput sa se impinga in mine si o zis ca imi scade 2 puncte la purtare daca mai ma imping.Da chestia e ca m`a durut in optaspe de ce o zis el

| Loveis4free a răspuns:

Am luat si eu prima mea nota mare la chimie si prostu:
"Chiar vrei sa iti trec 10?
-Pai...cam asa.
-Pai eu iti trec 10, dar de-acum in colo cand iei 7 nu-ti mai pun mai mult ca doar ai un10
-Atunci mai bine puneti-mi 8
-Ce-ai ma, ai innebunit? Vrei sa modofic nota asa dupa bunul tau plac? Ei dracie, poate vrei si un doi acum!
*troll face*
-Vezi cum vorbesti fetito ca nu suntem de-o seama."
Cam asta a fost cel mai ciudata lucru de anul asta...doar de anul asta T_T

| Dejit a răspuns:

Am căzut de pe scaun și diriga o zis
-Ei, f**ui morții mă-si de scaun!
Am desenat o p**ă la sfârșitul caietului de bio și profa mi-o dat 10 pentru asta.0_0
La istorie stau în ultima bancă. Am împins o dată banca mea și mă trezesc cu tot rândul meu răsturnat (și bănci și scaune, tot). Profa de istorie o plecat până la baie, o adus mopu ud și m-am trezit cu mopu-n capul meu.
Am spart un bec (nu știu cum) și diriga o spart încă unul în cnstea mea.0_0
Am primit la geografie 10 și mi-o trecut 5.

Altele n-am.

| LoveDee03 a răspuns:

Sa iti scada nota? din atat? noi stingem luminile in fiecare zi cu profele pana si cu diriga in clasalaughing,eu nu sunt genul "vreau note proaste",dar am colegi care fac astea,si mai particip si eu, pana la urma tot ziceau profii ca suntem un colectiv(poate doar la prostii)rolling on the floor, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram în ora de matematică, şi profa ( de muzică ) a luat cartea la un coleg, şi a vrut să i-o arunce lui, şi mi-a aruncat-o în cap.
I-am tras nişte dumezăieli toată ora.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

P.S: Ne-a suplinit profa de muzica, aia de mate avea o problema, in acel timp noi scriam la mate o problema si aia se uita prin cartea noastra de mate si mi/a azvarlito in cap...

| mdaa_3922 a răspuns:

Ma streseaza la maxim la un obiect pentru ca sunt olimpic national la altul happy e frumos la scoala, nu?

| Alexandru_Burcea_1998 a răspuns:

mie mi-a scazut 3-4 puncte pentru ca am aruncat cu 2-3 cartiiiiiii de la etajul 2