| Prunela a întrebat:

Azi la scoala m'o scos la tabla la ora de mate
Si am rezlovat ca o Paris Hilton si a spus ca daca ii zic ce ii ala cerc circumscris ma scot cu un 6 macar

Si incep eu acolo s'o zic din amintiri si cum ma gandeam intens am zis centrul cercului circumscis ...m'a dat afara -_-

Chiar e asa de grav?

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Te-ai facut cu-n 5.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Musique):

Macar nu e 2.
Azi mie tot la geometrie a spus ca imi scade nota cu doua puncte ca am dat sa copie crying

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Eu am dat luni test si am avut noroc smug
Am stat in banca cu un baiat destul de destept.A luat cartea din ghiozdan si am deschis-o fix la pagina cu formule.Am copiat teoria, apoi mai trebuia sa fac 3 probleme.Una am facut-o, a doua cu el, iar a treia mi-a dat-o o colega.
Si asta a fost testul happy

| Ţepeşu a răspuns:

*facepalm*
Cercul în care este înscrisă figura. Nu e grea matematica... având în vedere că-s al 2lea pe judeţ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ţepeşu):

Si mai spun fetele ca baietii nu-s buni la nimic...

| Ţepeşu a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu eşti opusu lui NoChanceForUs?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ţepeşu):

spusese ea ca voi nu sunteti buni de nimic?
in mare parte tin cu baietii (is mai de treaba)

| GhostStar a răspuns (pentru Ţepeşu):

La matemtica am media 8 straight face Ma rog, mie imi place engleza...GoF*ckYouselfWithAKnife Bella

| Prunela explică (pentru GhostStar):

Si eu am 8 la mate straight face Eu am un talent supranatural la desen din pacate. intotdeauna apare inspiratia la ora de mate

| Polaris a răspuns (pentru Prunela):

Matematica e așa banală și plictisitoare... nu înțeleg de ce vă chinuiți să ajungeți pe locul 2 la județ la o materie de genu`. Pare ceva ce numai oamenilor neinteresanți le place.

| Pufi1999 a răspuns:

Declaratie de la profa cand nu stiam sa fac la tabla : "Stiu ca nu aveti chef de mate. Eu nu va cer sa ma iubiti, ci doar sa invatati. Daca nu sti, treci la loc si chem pe altcineva"...

| Pufi1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fii fericita, eu am un patru la sport doar pentru ca nu am putut sa fac flotari. S-a dus locul intai!

Multumeste-te cu nota!