| Prunela a întrebat:

Azi noapte tu gemeai aşa? Se auzea şi de sub canapea

12 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Da, eu.Gemul ala de capsuni mi-a dat batai de cap vreo 3 ore.

| PotcaP?durii a răspuns:

Daca muream de frica...Ma impusca unul in spate in timp ce eu atarnam de tavan, deci...

| Ţepeşu a răspuns:

Nu eu.Prietena mea era. Am primit avertisment ca toti clientii hotelului au fost nemultumiti de gemete, dar eu ce sa-i fac? Saraca, si-a infipt piciorul intr-un cui.

| MâţulMov a răspuns:

Aaaa, eu am auzit niste greieri.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Nu, probabil erau câinii mei, incearcă să se înmulţească, probleme?

| Holocaust a răspuns:

Da' tu ce căutai sub canapea, ăă?

| NothingToEat a răspuns:

Da eu am fost. am alunecat si mi-am rupt glezna. probleme?

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Azi-noapte n-am stins PC-u binelaughing
Si pe la 1 se aprinde din nou.Si incepe Parazitii-Cum o cheama.Si nu, nu am gemut.Era pisica.Are niste calduuurrriiii...Desi o inetelg, erau 30 de gradeee in casa x_X

| Zmeura a răspuns:

Nu nu are cumoh go on eu am fost in america adica asa imi amintesc eu ( amica mea zice ca am fost in aceiasi camera dar numai ca ea nu a tras din tigara aia, oare despre ce tigara e vorba?thinking)

| Michaela89 a răspuns:

Fir-ar! M-ai prins!
"își ia hainele de pe jos și fuge"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce? eu aseara am dormit ca un ingeras, poate era satana, ca doar el are ocupatii noaptea, cine stie, poate chinuise vreo biata femeie cu "furculita", daca ar fi avut si ea nevoie de ajutor, ar fi strigat, tipat, dar un gemat...

| AndreRaluca a răspuns:

Da...radeam de tine, initial, k ai ajuns sa postezi intrebari amuzant de idioate pe TPUrolling on the floor)) dar am ramas fara aer si am inceput sa gem...apoi.am fost o dulceatatongue