Deci când am citit întrebarea ta o citeam în cap cu vocea lui Florin Piersic!
Ba sau ma deci fa, salut echivalent cu buna la momentul din fata actuala.Deci bamaf, mi-ai amestecat emisferele cerebraliene cu intrebarea ta.Deci fara deci adica cum adica sa faci asa ceva? Dumneavostra adica respectiv pe persoana fizica bmafaua de tu nu invatasi la scoala ca inainte si dupa si se pune virgula?
In fine bmafauo nu-mi mai pierd vremea descriind subiectiv din ipostaza observatorului greseala ta nucleara gramaticala care mi-a maronit toata seara...stai despre ce vorbeam? In finele finalului hai pa la revedere sarut manusitele sa traiesti ciauo te pupez pa!
De acord cu tine.
Nu te-ai gândit că exagerezi? Scrii mult şi degeaba, mai mult plictiseşti.
Bai,deci,datorita faptului ca,prin urmare,tu,deci intelegi, tu, asa ca tu, deci, deci, M-AI ZAPACIT CU INTREBAREA ASTA!
)))))))))))))
Deoarece,fiindca si pentru ca,deci, in concluzie, in consecinta, prin urmare, astfel vreau sa-ti spun ca m-ai zapacit.
Fir-ar,iar au aparaut trolli de sector pe aici.Cineva sa pregateasca spray-ul anti-troll.
Ce dracu e categoria asta te prostesti aiurea te rog daca mai ai asemena ganduri pentru binele omeniri si a umorului nu le posta si deci in concluzie cred cu tarie ca erai beata cand ai scris asta
Nu înţeleg de ce în dreapta sus am citit 12 martie 1993, în loc de 12 martie 2013.
Şi nu e prima oară.
LisaJulie întreabă: