| Andreea304 a întrebat:

Ba deci aa in primul rand nu al doilea ca nu se vede bine, ma buna ziua bai deci practic buna seara.
Ba da stiti ceva ma? V-am mai scris eu o intrebare ca asta mai cam pe la pranz bine nu exact ca asta ca n-am mai scris si toata frecarea asta de menta pe care o mai scriu acum.In fine nu stiu de ce nu s-a postat ca cred ca nu am scris-o eu bine.
In fine ba da stiti ceva? Eu cand va scriu asa si ma gandesc ce sa va scriu ma gandesc cu vocea lui Florin Piersic.Ba si nu stiu de ce ma gandesc cu vocea lui cred ca de atunci de la ala de la Romanii au talent.Ba Florin Piersic asta e molipsitor rau.Iti patrunde in capatana asa de tare si in meduva din sangele din venele creierului.
Ba da mai stiti ceva ma? Ba m-am mai gandit eu asa ce sa va intreb sii...ba da stai ca mai aveam ceva in trocheci sa va spun...aaa stati asa ba nu imi mai amintesc da in fine.Asa si m-am tot gandit ma ce sa va intreb ba si mi-a venit asa pe varful dintilor sa va intreb ba ce mai faceti ma? Ba da de odinioara n-am mai scris aci pe TPU, cred ca de azi de dimineata.
Ba da ca sa n-o mai lungim mai mult... hai pa!
Ba da cat scrisei ba ia uite si tu hai ca va las ca o sa va ia cam mult sa cititi atata da acu ce e de mine ca trebuie sa ma si corectez hai pa!
Aoleu muica! Hai c-o scrisei bine ba.

15 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Te astepti sa citesc atat la ora asta?

| oOSaritaOo a răspuns:

Deci când am citit întrebarea ta o citeam în cap cu vocea lui Florin Piersic! laughing

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

De ce cartof m-am pus sa citesc fix tot?

| Ashadow a răspuns:

Ba sau ma deci fa, salut echivalent cu buna la momentul din fata actuala.Deci bamaf, mi-ai amestecat emisferele cerebraliene cu intrebarea ta.Deci fara deci adica cum adica sa faci asa ceva? Dumneavostra adica respectiv pe persoana fizica bmafaua de tu nu invatasi la scoala ca inainte si dupa si se pune virgula?
In fine bmafauo nu-mi mai pierd vremea descriind subiectiv din ipostaza observatorului greseala ta nucleara gramaticala care mi-a maronit toata seara...stai despre ce vorbeam? In finele finalului hai pa la revedere sarut manusitele sa traiesti ciauo te pupez pa!

| 00AName00 a răspuns:

Pentru ca mi-a fost lene sa citesc tot ce ai scris, hai pa si tie!

| Urpaniel a răspuns:

De acord cu tine.
Nu te-ai gândit că exagerezi? Scrii mult şi degeaba, mai mult plictiseşti.

| MaxKiller911 a răspuns:

Bai,deci,datorita faptului ca,prin urmare,tu,deci intelegi, tu, asa ca tu, deci, deci, M-AI ZAPACIT CU INTREBAREA ASTA! big grin laughing)))))))))))))

| facepalmlol a răspuns:

Deoarece,fiindca si pentru ca,deci, in concluzie, in consecinta, prin urmare, astfel vreau sa-ti spun ca m-ai zapacit.

| Ovydiw a răspuns:

DA!

| Smile2BHappy a răspuns:

M-a luat cu amelata cand am citit intrebarea.

| Antimanele104 a răspuns:

Fir-ar,iar au aparaut trolli de sector pe aici.Cineva sa pregateasca spray-ul anti-troll.

| Less_Ray_1990 a răspuns:

Ce dracu e categoria asta te prostesti aiurea te rog daca mai ai asemena ganduri pentru binele omeniri si a umorului nu le posta si deci in concluzie cred cu tarie ca erai beata cand ai scris asta

| šïηηεr a răspuns:

Nu înţeleg de ce în dreapta sus am citit 12 martie 1993, în loc de 12 martie 2013.

Şi nu e prima oară.

| KeShaAbout a răspuns:

Maioneza. Deci despre ce vorbeam?

Întrebări similare