| Dejit a întrebat:

Bă, deci dacă nu îmi spui ce ai făcut cu prăjitura aia îți dau un cap în gură și te leg de dulap! Te mai întreb o dată... Ce ai făcut cu prăjitura aia?

19 răspunsuri:
| Criiiiiiiis a răspuns:

Ți-am dat-o ție să o mănânci. Că erai nehălită, ai uitat?

| MâţulMov a răspuns:

De ce sa irosesti timp, ca am mancat-o, *se gandeste vreo 5 min.* dar in schimb poti sa-mi dai un cap in burta ca poate o vomit si ti-o las tie happy

| EvangelineDS a răspuns:

Am aruncat-o pe geam sad
*dejit sare disperat dupa ea*
*yoana scoate prajitura adevarata din frigider*
*o mananca*

| CastraveteMurat a răspuns:

Care prajitura? A, da aia... E o poveste lunga...
Deci, era o seara innorata de noiembrie. Stateam langa geam privind luna. Am observat prajitura ta stand pe tavan. Am luat-o de acolo sa nu se topeasca. Am asezat-o frumos pe masa si am continuat sa privesc luna. Uitandu-ma la luna mi-a venit, de nicaieri, o idee peste cap "BUUUM". M-ai demult am citit eu o poveste interesanta si mi-am amintit-o. "Azi eu cu *** si cu *** am plecat pe cosmos. Am ajuns pe luna. Acolo am gasit branza. *** si *** au mancat si nu i-a placut. A doua si la scoala am povestit la colegi cum a fost pe cosmos si le-a adus branza da' nu i-a placut." Cat imi aminteam eu aceasta minunata poveste o nava extraterestra a intrat pe geam. Avea vreo 2 km in lungime si 1 cm in latime. Din ea au iesit niste fiinte verzi. Aveau 5m inaltime 4m lungime si 2cm latime. Intai am crezut ca sunt verii mei din Australia dar apoi am vazut ca coboara incet pe masa si fura prajitura. Prajitura era cu ustoroi iar verilor mei nu le place usturoiul. Au incarcat prajitura in nava si unul dintre extraterestri a aruncat praf de zane asupra frigiderului care s-a transformat intr-un frigider cu picioare si a inceput sa danseze da' s-a dat cu capul de perete si extraterestri au fost nevoiti sa il i-a pe sus. Eu m-am prefacut ca dorm si desi aveam ochi inchisi am vazut tot! Cand au plecat am deschis ochi si am observat ca lipseste prajitura si frigiderul. Ma uit pe geam si vad niste vaci crosetand benzina pe stalpul pe care mergea trenul. Le-am intrebat : "Doamnelor, cine mi-a luat prajitura?" Iar ele, ca niste adevarate doamne, au raspuns : "Vaca-i mama ta!"
Deci cu parere de rau trebuie sa iti spun ca nu am gasit-o pe asa numita "Vaca-i mama ta!" si inca caut prajitura.

| Dejit explică (pentru CastraveteMurat):

Și tu faci kilometraj?

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Dejit):

Posibil thinking

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Prajituraa?! Ce prajituraa?!
*O ascunde la spate *
-Cainelee e de vinaa! Ell! Ell a mancat`o X_X
*Cearta cainele *

*Se gandeste ce sa faca ca sa nu se prinda *
*Ii e mila de catel *
* Se aprinde beculetul : http://i.imgur.com/aUDg4.jpg *
-Bunica Nana` A mancat`o :"> Lasaa cainele :-s Ca mii s-a facut mila!

| Downfall a răspuns:

Te referi la prăjitura aia apetisantă cu cremă de ciocolată?
Păi, acum stă fain frumos în burtica mea...big grin

| Frunziix3 a răspuns:

Care? Aaaaaa aia, pai...am mancat-o.big grin Da unde imi e bluza? X-(

| Dejit explică (pentru Frunziix3):

Bluza ta? Păi am folosit-o pe post de mop ca să șterg caca de cățel. Uite! Ți-o dau înapoi!

| Frunziix3 a răspuns (pentru Dejit):

Nu mersi.:-&
*se duce la baie*
*mama era la baie*
*se duce in balcon*
*erau niste copii*
*vomita pe ei*
big grin

Răspuns utilizator avertizat
| XxLuNeTisTuLxX a răspuns:

*față de copil cuminte*
Dar ela cu mele.

| Miky03 a răspuns:

Papa bun bun...yumyyy buun bun *se linge pe la bot*

| Athykzx a răspuns:

Am mancat-o.

| Anonimus905 a răspuns:

*manca prajitura*
Care prajitura?
A, asta
Mda e foarte buna, complimente bucatarului.

| Uista1919 a răspuns:

Pai,iti spun drept, am mancat-o.Dar nu ma simt vinovata pentru ca mirosea prea bine si un plus ar trebui sa-mi multumesti pentru ca ai fi pus kilograme in plus...deci sunt mandra.Fortza prajiiiiiii!

| Laurian1999 a răspuns:

Ce prajitura? A aia da a fost buna, yammy mai faci?

| Laurian1999 a răspuns:

Prajitura cu afine si cirese Doamne era a ta? Nu stiam dar ia spune dejetiel ce ai facut tu cu cartofii pe prajiti si spun si eu ce am facut cu prajitura ta. Daca nu imi spui la fel iti dau un cap in gura si nu te leg de dulap ci de agat in cui...

Întrebări similare