Io-s de acord cu tine. Legalizati entobotanicele si trolling-ul pentru o lume mai buna
Buna!
Si pe mine ma deranjeaza trolling-ul, caci 99% numai de la trolli primesc Nefolositor si Stupid, dar acum ce sa fac, sa ma "plang" ca tine folosind un umor mai "inspirat" la Trivia/Amuzante?
La vreo 3-4 intrebari am primit de la un troll "bolnav cu toate boalele cu toate capu' " in jur de 14 Nefolositor si 23 Stupid per raspuns, dar nu o fi obosit sa se (de)logheze de pe atatea conturi?
N-am venit pe site-ul asta ca sa lucrez la un cont, am venit sa aduc o contributie cu scopuri mult mai mari, desigur doar eu zic asta
.
Sunt multe victime ale trolling-ului pe acest site. Nu esti singurul, cu toate ca dupa ce ti-am analizat mai bine profilul...nu stiu exact unde bati, ca pe langa altii nu te poti numi o victima, dar poate ai vrut si tu sa pui doar o intrebare prin care sa te "amuzi" in felul tau, facand aluzie la personaje "mondene" din ziua de azi.
O zi buna!
@HarryPotter
Am incercat sa imi explic nemultumirea fata de trolling deoarece se agraveaza din ce in ce mai rau...(Intr-un mod mai amuzant)
Nu pentru mine am pus intrebarea asta...Ci pentru toti userii afectati de trolling
Deci eu jucam tenis in coltu strazii si tu vii cu intrebarea asta de ma deranjezi?