Eu nu mai SUPORT IDIOTII(te numeri printre ei viitor-batman-fost-om-vesnic-ratat-locuitor-al-romanicai) cred ca va bateti joc de ochii si de neuronii mei, care sunt mult mai multi la numar decat ai vostri, deci chinuiti si ucideti in masa! eu nu primesc raspunsuri la niste intrebari cat de cat normale iar un idiot primeste atentia mea?!? Romania este fix o batjocura! saracele suflete cu potentiala care s-au nascut printr-un crunt ghinion in tara asta de imbecili ce sug telecomanda si se pozeaza nud pe facebook numai pentru un comentariu,, mama ce buna esti" cand este de fapt o starpitura urata care nici nu stie sa tina ochii deschisi la blit! suntem adeptii limbajului abreviat pana la initiale si visam sex non-stop, ne doare undeva virginitatea si dam orice sa ne eliberam cumva de povara ei, chiar ne si culcam cu boscheatrul de la colt, numai sa nu afle colega de banca ca nu ai experienta intre-ale linsului! cred ca daca mi s-ar da sansa sa pot evolua normal in lumea asta as ajuta Romania sa deschida ochii, sa nu mai creada politicienii care se scarpina in cur in strada si scuipa alegatorii, dar nu cred ca exista cineva care sa aiba aceasta supe putere! nici batman!
Tu ai niste probleme
Du-te la culcare, poate iti mai revii. Ma duc si eu.
Noapte buna
No,stai putin.E frustrant sa vezi ca o intrebare gen ''Am ciocolata, vreti?'' primeste zeci de raspunsuri, dar la sfarsit, deja iti varsai nervii, nu iti mai exprimai opinia civilizat.O fii Romania cum o fii, dar pentru ca te-ai nascut aici nu inseamna ca esti scuzata de lipsa bunului simt(vorbesc in general).Du-te si calmeaza-te, apoi scrie.
Je suis le voleur de coeurs, catch me if you can, pisi pis pis pis pis pis!
Crezi ca ma mai pot calma? uite in ce tara traiesc? nu exista nici un motiv pentru care eu sa strig in gura mare,, Sunt romanca", tara aste e o gluma!
Stai putin, tu deja ai deraiat de la subiect.In primul rand categoria este T/A (chiar daca intrebarea e fumata,macar a incercat si el),tu ajungi de la TPU, un simplu site de intrebari, la politica, virginitate si la telecomanda.__..Vad ca ai postat raspunsul la 1, iti era somn + ca bausei si ceva ca dormea mami si cu tati.PS: Imi place intrebarea in care intrebi cum poti pune internet pe televizor.
Da, categoric am probleme, iar daca un imbecil poate primi sute de raspunsuri la o intrebare de nimic, atunci eu de ce nu pot, am ceva rau si nu stiu? daca niste retarzi pot intreba cum e sa te culci cu justin bieber, eu de ce nu-mi pot varsa nervii, macar spun lucrurilor pe nume si poate ne trezim!
Pentru ca imi place uun cantec a lu' JB, asta nu inseamna ca sunt fana lui! il urasc si pe el si pe tine!
O fi, dar la asta cu intrebarea nu ii pasa.A celor din categoria asta in general(exista si exceptii). Exprima-ti opinia unde esti ascultata si luata in serios.La categoria asta poti sa spui aceleasi cuvinte si pe latina sau chineza, multi tot atat o sa inteleaga. Incearca pe un blog ceva, macar acolo ai fi luata in serios.Da, tara are prbleme, da la prea putini le pasa.
Atunci raspunde-mi! astept de mult un raspuns, iar ultimul raspuns l-am primit pe 11 septembrie! si nici macar la intrebarea asta!
E ok sa devi putin frustrata ca intrebarile stupide primesc mai multe raspunsuri decat cele care merita atentie cu adevarat, dar tu cam abuzezi de dreptul asta...In mare parte ai dreptate, dar aici marea majoritate isi cam baga picioarele, deci calm down sis.
Si mie ar trebui sa imi pese? la un raspuns acid am primit comentarii, dar la o gramada de intrebari nu am primit raspunsul!
Nu trebuie sa iti pese.Dar in mare parte tu ai dreptate. Pana si faptul ca se prefera sa se inceapa o cearta in loc sa se rezolve, e chiar ce ai zis tu.Ne tampim, dar stam bine mersi, ca doar nu-i urgent.
Ai avut un punct de vedere, eu te-am sfatuit sa il faci auzit, e problema ta daca asculti sau nu.Si nu merita sa iti faci nervi.Nu sunt multi la care le pasa.
Iti dau dreptate, e ca si proverbul ala ''Poti sa faci de 10 ori bine unui om, te uita.Fa-i rau 1 data si te va tine minte toata viata ''sar interpretat putin altfel decat in context(poti sa spui de 30 de ori un lucru bun, sau in cazul asta, intrebari cu sens, si nu iti raspunde nimeni, dar dai 1 raspuns odata, si celor la care nu le convine te tin minte toata viata)
Deci scriu asta ca sa lamuresc pe toti:
Am pus si eu o simpla intrebare la T/A ca sa vad ce raspunsuri primesc.
@DorothyAnn: Internet pe Tv poti folosi un smartphone gen s3 si un all share cast dongle(in jur de 100 de euro)
. Si asa ti-am raspuns si la intrebare indiferent ca m-ai jignit.
De la o intrebare pusa la misto la T/A tu ai inceput sa scrii tot felul de chestii. Poate tie nu ti se pare ca ai exagerat, dar dupa cum vezi altii sunt de alta parere.
Chiar crezi ca ma sinucid pentru o intrebare pusa la misto, tu nu vezi ca ala a si venit sa spuna ca a pus-o ca sa ne,, testeze"!
Crede-ma ca asta e si punctul meu de vedere, TPU era altceva candva, dar acum incepe sa se transforme intr-o gluma, iar ca sa te faci auzit trebuie sa fii maca 50% golan! asta e Romania zilelor noastre!
Nu ma incalzeste cu nimic ca mi s-a raspuns dupa ce am scris numai critici, doar ca sa ma fac auzita! eu vroiam sa imi raspundeti cand am pus intrebarea fara sa fiu nevoita sa ma aprind! chestia este ca afost o intrebare tampita si nu merita raspunsuri si nici acar sa fie citita, o astfel de intrebare scade prestigiul TPU-ului!
Nu ştiu ce vrei să zici tu acolo cu sinuciderea, dar eu voiam să-ţi zic să nu te mai agiţi atât.
Poftim unu' : http://justinbieberfan.org/wp-content/uploads/2012/07/justin-bieber-m.jpg
E raufacatorul...am zis sa ii dau ceva usor pentru inceput.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: