| Wladutz a întrebat:

Bai am si eu o dilema... Daca de la Cluj la Oradea sunt 200 de km si de la Oradea la Cluj sunt 200 km, iar de la Bucuresti la Ploiesti sunt 250 km iar de la Ploiesti la Bucuresti tot 250 km, de ce de la luni la vineri sunt 5 zile, iar de la vineri la luni sunt 2 zile?

Cred ca o sa mor in dileme...

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Bucura-te de zilele astea man...in curand vine sfarsitul lumii.

| Musique a răspuns:

Pentru că așa a hotărât ministerul.

| Somberヅ a răspuns:

Aăăăăăă.
Da.

Răspuns utilizator avertizat
| suităr a răspuns:

Da de ce de la Craciun la Anu' Nou is 5 zile iar de la Anu'Nou la Craciun is 360?big grin

| Wladutz explică (pentru suităr):

Vezi,ti-am zis ca mor in dileme!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci de la Cluj la Oradea si faci nu stiu cati km. Dupa aia te INTORCI de la Oradea la Cluj si ai tot atatia km.
Te duci de la Bucuresti la Ploiesti si faci nu stiu cati km. Dupa aia te INTORCI de la Ploiesti la Bucuresti si ai tot atatia km.
De luni pana vineri ai 5 zile. Daca te INTORCI de vineri la lunea care a trecut tot 5 zile ai, nu doua.

| Amilik a răspuns:

Pentru ca luni si vineri nu sunt orase! tongue

| ILoveTacos a răspuns:

Pentru ca 24+ 15 nu se pot desparti in doi cartofi, ci in doi cartofi si jumatate

| Wladutz explică:

1.Nu am citit decat juma' din ce ai scris
2.Mi se pare mie sau esti tocilar?
3.Cred ca nu sti care-i faza cu categoria asta, este?

| Dannyjj a răspuns (pentru Wladutz):

În una din măzgăle..."meme-uri" am văzut că ai zis că unde-s userii vechi, uite unul, dar văd că esti un copil de câțiva ani și îmi pierd timpul cu tine, mai bine tocilar și cu ceva în cap decât ca tine...

| Wladutz explică (pentru Dannyjj):

Frate,daca tu zici ca-s mazgalituri fa tu unul, ok?
Si nu cred ca a auzit nimeni de tine la categoria asta si nici nu te numeri printre userii vechi ai categoriei, cei care au adevarat simtul umorului la o categorie amuzanta, nu cei ca tine care tot timpul raspund serios si cu ''calcule''.Si sa stii ca nu sunt asa ''incult'' cum ma crezi tu!

| Dannyjj a răspuns (pentru Wladutz):

De-ți arăt niște desene, schițe făcute pe calculator sau niște portrete în creion, te pui în cap.winking
Hai noapte bună și liniștește-te copilu'!

Răspuns utilizator avertizat