Ămmm copii, Sconsiş e de mai mult timp aici pe T/A dar cred că luase o pauză -__-
În legăturăcu întrebarea.
Ieu nu asculta roc, eu iubeşte dabstepul.Ie cel mai cul.
Aşei mă, cum poate sasculte roc? Cu pletosu ăla dă Cărt... Cărt Cobe parcă. Că niş nunţăleji şă zice, nu poa să cânte şi iel aje pă română ca tăt omu? Niş nu păţi să faşi horă pă cântşele ăle *mai trajeo duşcă de rachiu* dapăi să le văd pă fetili miele că dă din buric-
*se opreşte brusc*
*vede că nu râde nimeni şi se-ntoarce-n scorbura ei*
Eu asculta roc, probleme?
Eu asculta dubstep si dnb. Eu asculta roc, probleme?
Tu asculta dubstep? http://www.myfacewhen.com/183/
@ɔɐıɔStep
Nu sunt? aha...
@AnneBre
Așa am crezut și eu, dar la ce răspunsuri am primit... ![]()
@AndreeaLove10
Cine-i jet?
Bai copi ce prosti santeti voi nu stiti de gluma
Apropo eu ascult num a musica barbi
Cu grija si cu atentie, draga.
Dar nu asta e adevarata intrebare, ci:
Bai copii voi cum puteti asculta manelele *some text missing*, muzica unui anumit tip (nu dau nume) si celelalte porcarii ca sunt urate si nu urla
?
Bitch please:
Skillet,
Metallica,
ACDC,
3 days grace,
my dakest days,
30 sex to mars,
red hot chilli peppers,
breaking benjamin,
hollywood undead
fit for rivals
sex pistols
cam atât îmi vine în minte.
Fie omul cât de prost,n-ar scrie în halul ăsta,deci faci "trolling", că de nu, foloseam caps lock înjurându-te până cădeai dă pă scaun.
Tu inca nu sti sa scrii, darminte sa asculti rock! Vezi ce naspa gandesti si scrii daca asculti manele!? Si, sti cum e cu gusturile. Da' apropos ce "roc" ai ascultat tu, poate iti recomand ceva?
Jet tie proasto, el e de cand lumea la t/a, but he was trolling.Bitch
Rezuma-te doar la spalat wc-uri
Si tu cine esti, ma rog?
Du-te-m lasvegasul maty!
Ce? ce? ce? retrageti cuvintele! na i dreptul sa l insulti! e extraordinar! ascultator de manele ce esti!
Ie naspa, urla, dupe un conciert ti se infunda urechile, da' noi tot iubeste ruocul. Ce sa ii faci, ie ceva in iel ce pruovuoaca dependenta. :-
LisaJulie întreabă: