Mainile sus! politia! te voi ajuta eu sa gasesti faptasul. Nu iti face griji, venim noi cu un bol de fructe, si ii aruncam in fata mere faptasului, daca il gasim, pana se preda, sSTAI! MA SUNAT ACUM UN COLEG! A FOST HITLER, hotul de nuttela! Tia mancat laptele! adu feliile de anas sa il incatusam!
Tu chiar meriti o funda!
N-am fost eu si sa-ti spun si de ce: imi mestecam apa privind apusul chiar in momentul in care tu ai pus virgula dupa "sendvisul".
Nu eu am fost, dar cineva a muscat din sucul meu si a baut toata sunca din frigider.Cred ca e cel care ti-a mancat si tie laptele.
Nu eu... Daca te intrebai cine ti-a lins borcanul de Finetti sau Nutella poate as fi fost eu pentru ca voiam ceva de CIOCOLATA... eeee si poate am luat si o imbucature de lapte, dar de sendvisul tau chiar nu m-am atins, poate doar daca era un sendvici cu Finetti sau Nutella
Eu pentru ca imi era sete de mancare. Daca ma ierti da-mi funda(regret din tot sufletul):O3.
Promit ca nu-ti mai mananc laptele, poate doar iaurtul de coacaze.
Ok nici pe ala daca ceri.
Ciudataaa
Si cam tacanitoare la cap.
Si tu esti la fel cu numele ala de caine...
Hihi cineva a ingerat prea multe cirese **!
Sper ca numele meu nu e la fel de "cainesc" asa ca asta.Seamana destul de mult.
Nu e.
Oricum cred ca ea s-a "inspirat" din al meu...
Si eu ma uitam la asta.
S-a luat dupa tine.Caineasca.Asta-i fata ei
M-a si ignorat..ca cica o enervez..pacat ca nu pot sa-i raspund ca i-as fi spus vreo cateva
.
Si nici macar nu e cel mai lung nume de pe site, asa cum zice in nume.
Mi-a plăcut ideea de nume lung. Îl schimb dacă vrei, mă plictisesc repede de orice
Ce-ti mai place ideea! Si shaorma!
M-am plictisit mâine de burgeri, deci n-aveam de ales. Mi-am schimbat numele, aștept
sa apară...
Better?
Much better.
Pana si numele meu e mai lung decat al ei. Teoretic. Poate.E un caine nesimtit.
Exact.
Haideeetiii...Nu va mai certati! Ce rost are? De ce nu putem macar aici, pe TPU sa fim prieteni? E chiar asa de greu?
Poi stiu eu vinovatul
este sendvisul si laptele pentru ca laptele a baut sendvisul si sendvisul a mancat laptele
)))))
LisaJulie întreabă: