| Aleksutzu a întrebat:

Bai frate straight face,, ImYourFuckingNightmare " La fiecare raspuns postat are un stupid straight face Nene dar la fiecare straight face si la alea amuzante de te pisi pe tine are cate un stupid straight face era singurul cu stupid din toata intrebarea si avea full dracu de amuzant straight face Cine ii da stupid laughing?

Răspuns Câştigător
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Şi acum ce vrei?
Crezi că o să vină cineva să zică "Eu am dat stupid"?
Aveţi un talent la a vă agita din nimicuri. Dacă tot o să pună fiecare câte o întrebare pe tema asta fac pariu că mulţi useri o să dea stupid numai ca să se distreze văzând cum vă agitaţi... Dacă a primit, a primit, nu trebuie să faceţi atat caz.

-ImYourFuckingNightmare se pare că ai un fan! smug

7 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Toată lumea e suspectă. Şi nu numai ImYourFuckingNightmare, aproape toţi userii au cel puţin un stupid.
Lasă, oricum, nu mă suspendează nimeni că am 1000 de stupizi sau chiar mai mulţi. Avem nevoie de detectiv p-aci. Va analiza fiecare literă în parte, fiecare virguliţă, punctuleţ, cratimă, cifră and more.
Se va descoperi făptaşu, îl exilăm şi îl trimitem la useri suspendaţi. Dar îşi va face alt cont. şi altul, şi altul. Şi tot nu scăpăm. Oh, god, prin câte a trecut T/A straight face

| LoL a răspuns:

Si problema ta este?

ce esti indragostit de EA?

| MyObsession a răspuns:

Vezi_
Şi acum primim stupid, trebuie să vorbim cu Alexandra sau Cătălin.dar chiar nu ştim ce să facem.
Toţi primim.nimeni nu mai are încredere în nimeni.
De cand sunt pe t-a din 5 stupizi am ajuns pe la vreo 20--deci e cam gravă problema

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu mai nou am inceput sa primesc stupizi aproape la fiecare raspuns...Era odata o vreme cand n-aveam niciun stupid si nefolositor.Mai nou cineva p-aicea ma uraste.

| AnneBre a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite.si aici ti-a dat cineva :-s