| rockelle75 a întrebat:

Băi, sunt disperată. Azi de dimineaţă mama m-a trimis să iau de la farmacie un sirop Ketmir (pentru verişorul meu de 7 ani care e răcit). L-am sunat pe prietenul meu să vină cu mine şi am mers împreună, dar până acolo vorbeam cu el şi am uitat numele siropului. Am ajuns, şi i-am zis farmacistei:
"Daţi-mi... ăă.", apoi a zis el: "Chefir."
Farmacista a râs şi a zis: "Câţi ani aveţi?"
Prietenul meu (de 14 ani) a zis: "Amândoi avem 14".
Apoi farmacista a zis: "Bine, dacă voi sunteţi pregătiţi pentru asta, eu vă dau prezervative, dar aveţi grijă."
Şi ne-a dat prezervativele şi eu, na, le-am luat şi i-am plătit eu acolo nu mai ştiu cât.
Apoi stăteam lângă uşa farmaciei cu el şi ne gândeam ce să facem cu ele, şi eu am zis să le stricăm şi să-i zicem mamei că n-aveau sirop d-ăla şi că de banii ăia ne-am luat 5 pungi de chipsuri şi că le-am dat la copiii săraci.
Aşa şi am făcut. Am luat un kil de banane şi am pus pe două dintre ele toate prezervativele şi le-am rupt pe toate apoi le-am dat la ghenă, şi restul bananelor le-am dus acasă. Mama a zis că ne crede, dar apoi a râs. Voi credeţi că ne-a crezut? Pentru că după aia, bucuroasă, ne-a chemat pe amândoi la masă.

11 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ati stricat niste prezervative numai bune

| Pralină a răspuns:

Puteai sa ceri Durex ca-s mai bune...

| AlQaeda a răspuns:

Si ce-mi spui mie? Disperată ce esti laughinglaughing

| rockelle75 explică:

@Comeandtellmesomething, acum mi-am dat şi eu seama şi îmi pare aşaaaa de rău sad

| rockelle75 explică:

@PralinăsGirl, chiar durex erau... sad x_X

| CristalClear a răspuns:

Tare asta!
Chefir bea mama dar e lapte batut...

| Criissuu a răspuns:

Hai ca ii tare fazalaughing...Mai ales aia cu farmacistalaughing
Si in leg cu mama ta eu cred ca va crezuthappy

| Wladutz a răspuns:

Nu trebuia sa le arunci.Doar farmacista ti-a zis prospectul!laughingSi trebuia sa folositi medicamentullaughing

| spank17 a răspuns:

Da, de ce nu ?

| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

Si totusi daca a iesit totul bine` trebuia sa postezi asta intregi lumi`?raised eyebrowslaughing