Deci ce adolescentă mişto.
Baba aia e de fapt o adolescentă mascată în babă, iar cârja e de fapt dildoul.
Dar tu ai purtat vreodata sortulet atunci cand ajungi prea beat incat nu stii ce pana calului faci?
Nu. Nu port batice/baticuri/baticoaie. Cum ar arăta o adolescentă de 14 ani cu batic, barbă şi cârjă?
Initial am vrut sa-ti spun ca sunt sange, in curand, in stomacul lui Catalin Tenita. Dar, cum eu sunt sange semi-pur...cred ca mai bine ma luam de un microfon.
Pai da. Uita-te la mine:http://www.google.ro/......tp?/imgres
Cum de ce port batic? Pai eu cand dau cu aspiratorul...dau, nu ma joc! Nu stii tu pe unde bag capul pentru a face curat. Pinocchio iti confirma asta oricand!
Nici eu nu stiu prea bine...dar stiu cat a costat. In loc sa-mi ia mie o noua placa video ca sa joc StarCraft 2 la detalii maxime...hmmm
Pana la urma mi-am cumparat-o singur.
De fapt, nu eu, ci unde baga iubithaaxD capul neinvitata!
PIEI DRACULUI DE AICI SATANA! CA PUN TAMAIA PE TINE, TROLLPIL CONTRAFACUT!
dalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogoutdalogout!
Eu sunt fata deci, nu raspund...Hai pa!
P.S. Data viitoare baga in seama si fetili!
Ei sa-mi bag picioarele! De ziua mea, parintii au luat un aspirator care s-a stricat dupa 1 luna.
şti... nu prea am obiceiul să mulţumesc pentru funde, pentru că nu mă bucură cu nimic că primesc o fundă virtuală... Dar totuşi. mersi