*ignor imaginea lui Expert*
Vlei sa vezi ce am facut din Lego Vela? Ute, e o masinuta. ![]()
*ii intinde o masina de Lego prost facuta*
Dar eu cred că a ieşit foarte bine!
...de când verişorul meu a primit un set de Lego, m-a captat şi pe mine să stau cu orele să fac panarame d'alea.
E mai molipsitor decat Hariboul lui SmileyesotulmeusecretLOL.
Lasa, eu fumez chestii dintr-astea cu un coleg de la scoala. In fine, am si eu un set de lego si a inceput sa ma roada pasiunea pentru el. Plus ca ma roade talentul la desen. Apropo... ai un frate?
Da! Uite ieri seară spre exemplu, i-am făcut lu' verişoru' mei (scump şi drag)
o maşinuţă, dar nu ştiu cum dracu a ajuns una din piese la mine în gură, şi era să mor!
...şi nici nu am apucat să spun cui îi las averea mea! (o puşculiţă plină numa' de 50 de bani, şi Mustaţă.)
Vrei sa-ti scriu testamentul?
Eu, utilizatorul Tpu.ro, categoria T/A, las toata averea mea (o puşculiţă plină numa' de 50 de bani, şi Mustaţă.) utilizatorului cel mai drag mie:
Semnat, Verutza97.
Avocat: SmileyesotulmeusecretLOL.
Iubit: BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod.
Testament
Eu, utilizatorul Tpu.ro, categoria T/A, Verutza97, las toata averea mea (o puşculiţă plină numa' de 50 de bani, şi Mustaţă.) utilizatorului cel mai drag mie:...
Semnat, Verutza97.
Am zis ERA să mor, n-am crăpat încă!
Da, bine, dar oricum trebuie sa-l scrii, si cel mai bine e sa-l scrii de pe acum.
Dar daca mureai, Mustata si pusculita veneau la mine, asa-i?
...poate doar puşculiţa, că nici nu ştii ce demon de pisică am. :-L
(sper că acum va merge linkul!)
http://i.imgur.com/AWozpaA.jpg
Dar...cred că mai am ceva până merlesc!
Bine, dar spune cui lasi averea!
Ce avere femeie, după ce mor, puşculiţa o ia mama, iar motanul...ori îl aruncă pe geam, ori vine şi el imediat după mine!
Testament
Eu, utilizatorul Tpu.ro, categoria T/A, Verutza97, las toata averea mea (o puşculiţă plină numa' de 50 de bani, şi Mustaţă.) utilizatorului cel mai drag mie:-pusculita lui BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod daca n-o ia mama inainte
-motanul Mustata dragei mele prietene SmileyesotulmeusecretLOL, daca nu se sinucide
-restul averii ce o voi capata pe parcursul vietii mele e lasata de mine ca sa fie impartita intre BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod si SmileyesotulmeusecretLOL
Semnat, Verutza97.
Amin!
Interesant!
Când te faci mare, să dai la drept.
Pe bune, ai face mare prostie dacă nu te-ai duce!
Nu dau eu la drept, eu o sa fiu actrita la Hollywood, scriitoare de bestseler=uri si pictorita.
Şi eu mă duc la Hollywood, că doar na...
Iiiiiii... poate lucram impreuna!
Nu,am plecat în corpul ceresc numit LUNĂ.
(el a vrut pe Marte, dar luna e mai romantică, ştii...)
enigmatica întreabă:
LisaJulie întreabă: