| Kazimir a întrebat:

Bun, acum ca in mod apodictic eu cel putin, am eliminat apagogic orice aspect problematic al epistemologiei fenomenologice din cadrul tabolului gnoseologic general in care am fost situat, a mai ramas o singura aporie sub forma unei entelehii eidetice, mai mult sau mai putin dihotomice, respectiv: Cand mergem la o cafea Lisa?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

*se preface ca intelege*

| Bya132 a răspuns:

Bă. Ți-ai pierdut două minute din viață ca să scrii ( Bun, acum ca in mod apodictic eu cel putin, am eliminat apagogic orice aspect problematic al epistemologiei fenomenologice din cadrul tabolului gnoseologic general in care am fost situat, a mai ramas o singura aporie sub forma unei entelehii eidetice, mai mult sau mai putin dihotomice, respectiv: ) Ehh.
Puteai direct să zici "respectivul"? ( Cand mergem la o cafea Lisa?)
Prin "inteligența ta superioară", kazi mă faci să mă doară capul și la t/a.
Ghinion...

| Kazimir explică:

@buda nu sunt copiate... sunt scoase din minte (+ca citesc foarte mult+ca m`a ajutat un prieten)... e exprimare intortocheata dar elocventa. nu prea poti sa o interpretezi e pentru imagine tongue
@"thalenthata" desigur ca nu intelegi ca nu se discuta filosofie in manele.
ps. mersi andrei pentru ajutor

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Am o intrebare de unde ai copiat propoziitiilea alea ca nici macar nu inteleg o iota din ele

| Lisa a răspuns:

Duminica, la munte. tu platesti dus-intors + cazarea la calimanesti.
big grin

| Deny1333 a răspuns:

Tre' să fug şi eu ca în desenul ăla pentru că n-am înţeles absolut nimic sau pot să stau aici şi să mă bucur de Dild... Cola mea? big grin

| MikiPiki a răspuns:

Deci sa rezumam.o intrebi pe lisa daca merge la o cafea intr-un mod intelectualnic

| EVERYBODY a răspuns:

We don't speak this cand of language!

| AliceInMordor a răspuns:

*se scarpina in cap* am inteles tot mai putin ultimul aliniat.

greece12
| greece12 a răspuns:

Lasa-ma sa-ti traduc ce-ai scris,da? In cea mai curata limba romana(fara neologisme)ai scris:"Bun,acum ca in mod doveditor eu cel putin,am eliminat rapitoreste(in mod rapitor,alege ce-ti place) orice aspect problematic al stiintificului fenomenologic din cadrul tabloului de cunostinte general in care am fost situat,a mai ramas o singura mirare(intrebare,uimire) sub forma unei sarguinte(nepregetari) personale,mai mult sau mai putin injumatatite, respectiv:Cand mergem la o cafea Lisa?"Omule, esti mare! Celalalt e grec.Filakia!

| MrsDraculescu a răspuns:

Tu vrei sa ne demonstrezi ca esti un D.E.X. sau ce?

*o cheama pe Lisa sa vada intrebarea*

| PhaseMorphXR a răspuns:

Hihihi big grin

They grow up so fast crying

PS: Sa cresti mare Kazimire big grin

| BuBuulicious a răspuns:

Foarte tarerolling on the floor