Si ce imi spune mie pe wikipedia? Nu imi spune daca este tiganca sau nu.
Bună.
Și are vreo relevanță că este sau nu țigancă?
Pa, pa.
Da e, toata lumea stie, familia lui Maruta nu a fost de acord, ca el sa se insoare cu o borata, dar pana la urma Maruta e un prost care e cu Andra.
De ce ai facut-o pe Andra "borata"?
Nemernice patetice, plictisitoare, invidoase si rasiste ce sinteti! Lasati-ma sa va clarific indoielile si va astup gurile rele... Cine e Andra si cum e ea? Andra e frumoasa, inteligenta, talentata, o persoana cu multa buna cuvinta si sensibilitate, si are succes din toate punctele de vedere: profesional, personal, emotional, familiar. Stiti de ce? 1) nu pentru ca este sau nu este tiganca, asta e o pura intimplare a soartei 2) cititi inca o data ce am scris mai sus despre ea 3) pentru ca merita! Are tot ceea ce voi si altii care gindesc ca voi no vor avea niciodata! Va inteleg ca va trezeste invidia dar invatati sa va traiti amaraciunea fara sa deveniti josnice... Ea nu e de vina pentru golul din viata voastra, atitudinea voastra este si lipsa de bunatate si de respect. Si sa nu va surprinda cind alti romani rasisti ca voi puteti ajunge sa incercati sa dobinditi o viata mai buna in Europa si intimpinati rasism, pentru ca multi dintre voi din pacate il purtati in singe
Nemernice patetice, plictisitoare si invidioase ce sinteti! Lasati-ma sa va clarific indoielile si va astup gurile rele...Cine e Andra si cum e ea? Andra e frumoasa, inteligenta, talentata, o persoana cu multa buna cuvinta si sensibilitate, si are succes din toate punctele de vedere: profesional, personal, emotional, familiar. Stiti de ce? 1) nu pentru ca este sau nu este tiganca, asta e o pura intimplare a soartei 2) cititi inca o data ce am scris mai sus despre ea 3) pentru ca merita! Are tot ceea ce voi si altii care gindesc ca voi no vor avea niciodata! Va inteleg ca iti trezeste invidie dar incearca sa va stapiniti amaraciunea si nu deveniti josnice... Ea nu e de vina pentru golul din viata voastra, attiudinea voastra este, lipsa voastra de bunatate si respect. Si sa nu va surprinda cind alti romani rasisti ca voi puteti ajunge sa incercati sa dobinditi o viata mai buna in Europa si intimpinati rasism, pentru ca multi dintre voi din pacate il purtati in singe.
LisaJulie întreabă: