anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cred ca am consolat pe multi in dragoste, am pus destule diagnostice la cei bolnavi, am facut afaceristi pe multi, le-am trimis la destui piese ca sa le savureze de sarbatorihee hee, i-am facut sa zambeasca si la bancuri, cred ca mi-a venit randul s mai rad si eu! deci, ma primiti la voi la T/A?:d

Răspuns Câştigător
| SomebodyWhoIsHere a răspuns:

Stiu asta asa ai incercat, dar cei de la T/A nu prea au simtirehappy

14 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Tu cine mai esti? Vreo ruda a Mamei Omida?

| AlinaaAli a răspuns (pentru JUSTERINIandBROOKS):

Tare dragut/a esti, numai ca eu vroiam cam altceva ca si raspunstongue

| MyObsession a răspuns:

*privire demonică* NU!

| AlinaaAli a răspuns (pentru MyObsession):

De ce?

| MyObsession a răspuns (pentru AlinaaAli):

Nu acceptăm întrebări tâmpite gen'' Mă primţi şi pe mine? Unde e măta? Ce faci cu periuţa de dinţi? etc etc''.
Treci la religie, acolo unde îţi e locul.

Daca te-ai uita la mine la profil poate ai vedea ca nu am pus niciodata intrebari tampite si nici nu am dat raspunsuri tampite, asa cum ai dat tu exemple mai sus!
si am intrebat pentru ca nu as vrea sa intru aici sa pun o intrebare si apoi sa primesc raspunsuri de genu"tu de unde ai cazut sau de unde ai aparut" etc!

| AlinaaAli a răspuns:

Cred ca de mai mult timp esti in mahala decat la T/A!
eu u te-am jignit! si ti-am explicat de ce am pus intrebarea!
chiar nu inteleg de ce e neaparata nevoie sa jignesti din moment ce eu am vb destul de frumos!
daoh go on asta e! si va mai apucati sa criticati pe tigani laughing si la cea mai mica ocazie va apucati de injurat si jigniti mai ceva ca si tiganii!

| AlinaaAli a răspuns:

Si crede-ma ca prea putin ma intereseaza de cand esti tu aici! dupa cum vb se vede ca nu conteaza cat stai printre oameni ca habar nu ai ce e aia socializare!

| MyObsession a răspuns (pentru AlinaaAli):

Nu merită să mă cobor la bibilica ta

Cred ca esti deja mult mai jos, nu mai ai unde sa te cobori! tu ai inceput sa jignestiwinking

| SomebodyWhoIsHere a răspuns:

Te primim, nu te primim, intra odata sau stai afara.Pe toti enerveaza intrebarea asta de oricina ar fi pusa, daca tie iti pasa de cei care te injura treaba ta, dar eu ii ignor si stau aici pana cand o sa ma plictisesc.

| AlinaaAli a răspuns (pentru SomebodyWhoIsHere):

Habar nu aveam ca intrebarea asta deranjeaza pe cineva! eu am vrut sa o pun din bun simt si m-am trezit cu astia pe cap cu tot felul de jigniri de prca le-as fi luat site-ul cu totul!
asta este! fiecare cat il duce capu!
putea sa spuna ca intrebarea asta din punctul lor de vedere e penala,jegoasa, idioata, etc si ca ii deranjeaza! dar nu asa!

| SomebodyWhoIsHere a răspuns (pentru AlinaaAli):

Stiu asta asa ai incercat, dar cei de la T/A nu prea au simtirehappy

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

De cate ori mai aveti de gand sa puneti intrebarea asta incredebil de stupida?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bun venit! La multi ani! Darnica rau pina acum; tocmai azi ai hotarit sa te opresti?