| Foxie2 a întrebat:

deoarece pentru ca fiind ca nu pot posta la cauze nobile, postez aici.

Eu, un user model, cu suflet mare si cu o inima grasa, extrem de modesta, va cer sa donati la www.tpu_in_spital.ro (gasiti acolo amanunte) site organizat de mine actual inexistent... pentru o operatie pe creier, deoarece TPU sta foarte prost cu memoria, daca nu ma credeti dati cateva pagini inapoi la trivia/amuzante (ca eu nu am chef) si vedeti acolo erorrile http://www.TPU.ro/......hfdjv-png/ :(( de ce? de ce nu eu?

Deci cum spuneam, eu extrem de modesta m-am oferit sa ii cumpar medicamentele necesare (ce ii drept ca tot eu le-am consumat dar.)

intrebarea este; vrei sa donezi si tu un banut pentru dragul nostru site?

PS:totul se va aloca in contul meu, si "eu voi plati spitalul in numele vostru"
Nu promit nimic!

6 răspunsuri:
| Mişaaa a răspuns:

Nu.

| CastraveteMurat a răspuns:

Pe laptele tau! Ce inima grasa ai love struck:Xlove struck

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Ai probleme cu inima, fă?

| totGumã a răspuns:

Ei na, sa.ti iei tu bere de bani nostri, ha?

| MimiPopescu a răspuns:

Vezi ce faci cu inima aia grasa.eu zic sa consulti un cardiolog. Revenind la cauza ta nobila, ce ar fi daca toti ar dona TPU-ului o bucatica din prorpiul creier? Crezi ca ar fi bine? Dar donatorii trebuie sa respecte urmatoarele conditii: -sa nu asculte Bieber, Cyrus, Guta, Inna. etc. -sa nu aiba in,, istorie" intrebari de genul: "ce culoare am la ciorapi?" ( nu avem nevoie de uituci) si mai sunt si altele. Dar in principiu astea. Cine vrea sa faca o asemenea donatie poate sa sune la 112. Disponibil oricand, oriunde!

| Wladutz a răspuns:

Frate,nu-ti batre capuşoru' se rezolva cu cel mai tare medicament care dupa cateva admnistrari esti in al 9-lea cer.

Da-le niste bere si le trece.