| marrr a întrebat:

Buna:DEste prima mea postare la aceasta categorie, fac cinste:)). Sper ca urmatoarele perle sa va faca sa radeti macar un pic, eu am ras ceva la ele:))). http://stirileprotv.ro/......esori.html Si hai, ca sa nu fie doar o informatie, cine mai stie alte perle de-ale elevilor, profesorilor?:) Thanks[Apropo, acum ii inteleg si eu pe cei ce uita sa puna un link. Daca nu reciteam intrebarea, nu-mi dadeam seama ca uitasem ce era esential;))]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La elevi mă aşteptam :

"În Moldova este o veche populaţie ca în trecut"[E logic că e logică!]

"Zoe şi Tipatescu se iubeau pe la spate."[Hopa, ceva interesant!]

"Ion Creangă s-a nascut între anii 1887-1889." [Ok, de acord, a trăit 2 ani dar amintirile ălea nenorocite din copilăria lui erau de fapt amintiri de pe vremea când era încă în pântecele mamei? :o ]

"Împaratul avea o gradină şi în fund un măr." [Îl compătimesc pe săracul împărat. I don't want to see ]

"La bătrâneţe împăratul naşte un fecior." [Şi bătrân şi însărcinat :-

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ce pot sa spun? Dragi parinti, trimiteti-i pe copii la scoala! praying Dar ca sa si invete, nu doar sa-si etaleze tinutele! oh go on peace signwinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Lol, mie îmi place asta : "Creierul este un organ oarecum indispensabil capului."
E bine că e oarecum indispensabil. Perle dacă e să cauţi găseşti multe:http://www.noteprofesori.com/perle_elevi.html
Am început ziua mai bine acum după ce am citit astea :)).

| LucianGabriel a răspuns:

"La noi sunt niste sporturi nationale: halbere, coniac canoe..."

"Nu trebuie' sa notati tot ce spun eu. Eu mai spun si prostii"

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Aoleo!laughing
E şi de rîs dar parcă şi de plîns cu aşa greşeli "mari"unele...

| 7MyLuckyNumber a răspuns:

Marrr sunt de-a dreptul idioti cum au putut profesorii sa treaca asa elevi la mine in clasa la penultima ora de romana un coleg a spus o prostie mare da mare frate, iar pentru asta profa la lasat si la vara ...stiti voibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze, nu s-a postat tot răspunsul. :O O. O