| *** ~_- DeLliAaA -_~ *** a întrebat:

Era ceva de genu` : daca dormi cu picioarele la usa e pozitia mortului, daca stai ca spatele la oglinda arati ca nu stiu cestraight face. Cine mi le zice? Dar, pls, fara: ' copii mici nu au ce face sau chestii dinalea'app, nu sunt din desenele aleabig grin. Funditaa.

Răspuns Câştigător
| Eu.si.atat a răspuns:

Am auzit si eu ca daca dormi cu picioarele insper usa e pozitia mortului, iar daca stai cu spatele la oglinda iti absoarbe energia sau ceva de genu asta, dar nu le dau importanta, sunt doar niste reguli care au legutura cu Feng Shui si atat. Parerea mea.

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pai, normal, nu se zice ca iesi "cu picioarele inainte" atunci cind ai murit? Daca dormi cu picioarele la usa, nu seamana a iesi cu ele inainte?happy

| Bixx a răspuns:

Poi da pak stai cu picioarele la usa aia e pozita mortului, daca stai cu picioarele la geam sau cu spatele la oglinda inseamna ca fugi de-acasa si atat stiu...

| Азбука a răspuns:

Daca ai fi tastat si tu mai pe-ntelesul romanului, poate ti s-ar fi raspuns.

| BoRnY a răspuns:

Salut. Fa-ti patul imediat ce te trezesti, netezeste bine covertura si nu-l mai deranja pana seara cand te culci.
Debaraseaza holul de papuci si papucei, ascunde tot ce-ti irita ochiul cand intri in casa.Holul trebuie sa fie in perfecta ordine. E primul lucru care il vezi cand intri in casa si daca te deprima asa.
Arunca repede nimicurile si vechiturile care nu fac decat sa depoziteze praful si sa-ti umple casa inutil, lasa mijlocul camerei pe cat posibil deschis, o masuta de cafea mica e suficient.
Aseaza paturile in camere de-a curmezisul, nu cu capetele spre usa. Nu dormi noaptea cu capul sau picioarele spre usa ( pozitia mortului)
Aseaza biroul de lucru astfel incat in spate sa ai perete solid si in fata usa. Nu sta cu spatele catre usa si cu ochii intr-un perete inert si gol.
Nu stoca hartoage pe birou, pune-le in sertare, lasa biroul cat mai luminat, deschis, aducator de bunadispozitie
Nu tine oglinzi in dormitor sau daca ai, acopera-le noaptea cu un cearceaf. FUNDITA?