| TotEuBaiiIsBack a întrebat:

Eu sunt Andreea (Deea) si am luat contul de la Anuta.
Adica stau eu pe contul ei. Voua cum vi se pare Ana? Eu zic ca e draguta.Am vorbit cu ea doua zile pe Messenger.Am si Facebook-ul ei.Am vazut din raspunsuri ca vorbeste urat, dar se intelege bine cu voi.
Deci intrebarea mea este:cum vi se pare vechea detinatoare a acestui cont? Mi-a spus ca categoria ei era "Trivia/Amuzante" deci si eu voi posta aici, deoarece am vazut ca voi sunteti prietenii ei.

19 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Ce zice mă?

| PotcaPădurii a răspuns:

Nu-mi pasa nici cine esti tu, nici cine este ea. Mi-e si lene sa-ti spun cum sa te sinucizi. Gasesti tu o metoda, presupun ca esti inventiva.

| MyObsession a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Ah,frazele noastre se aseamănă şi nici nu m-am uitat la răspunsul tău.Geniile malefice gândesc la fel.

| PotcaPădurii a răspuns (pentru MyObsession):

Auzi, nu ti s-a incarcat lista cu persoane care trebuie sa moara? Nu vrei sa-mi dai mie jumatate?

| MyObsession a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Ne,lista mea e la fel ca, carneţelul din Death Note.

| GhostStar a răspuns (pentru MyObsession):

Credeam ca doar eu mi-am facut unul, pe locul 1 e Ilovejustinbieberverymuch(englishgirl, mandruta sau cum sabia mea ii zice)

| ViezurE a răspuns:

Mda,e veche faza cu "sunt alta pe contul ăsta, ce părere aveţi de aia care a avut contul".Get a life.

| Ţepeşu a răspuns:

Atunci vrei să ştii torturile la care o supuneam zilnic, nu?

| TotEuBaiiIsBack explică (pentru Ţepeşu):

Da,daca poti.

| Ţepeşu a răspuns (pentru TotEuBaiiIsBack):

Neah... XDFuckOff, te ştiu. Tu eşti.

| MyObsession a răspuns:

Nu ne pasă de tine,nici de ea, muriţi şi voi două.Şi nu, nu suntem prietenii ei.

| AlinaaAli a răspuns:

Anuto. da de ce ne minti mama?

| Mişaaa a răspuns:

Hăă?

| CautNume a răspuns:

1.Nu cred
2.Nu-mi pasa

| TwixulDrept a răspuns:

Uhuhu aici nu e retea de socizlizare...ne doare-n de prietena ta. sorry pentru vise ruinate...

| TotEuBaiiIsBack explică:

Eu imi cer sincere scuze daca v-am deranjat.A fost o simpla intrebare, nu am intentionat sa jignesc pe nimeni.

| LikeARollingStone a răspuns:

Nu va cunosc, nici nu vreau...Te-as injura asa un pic dar nu ma lasa astia...Hai, pa!

| Syter a răspuns:

Fara suparare, nu vad nimic amuzant aici.

| epurel a răspuns:

Minti.

Întrebări similare