Înţeleg unde vrei să ajungi... te aştepţi să îţi spună cineva că e o femeie cu ţâţe şi fundul cât mai mare? ![]()
Cu siguranţă vei găsi astfel de specimene
Uite, stiu la ce sa refera masurile, dar ai zis sa nu spunem. Dar nu ma pot abtine sa-ti dau un raspuns pe masura (90-60-90): pe mine ma duce mintea la cate o repriza de sex a cate 90 min. cu pauza de o ora intre ele.Asta e programul de lucru la un studio erotic. Daca nu esti multumita de raspuns, ce masuri iei, 90-60-90?
Incerc sa stau deoparte... dar totusi e bine sa stii ca un corp frumos creste apetitul barbatului si daca mai are si veverita zvelta face pe baiat sa umble cu limba scoasa dupa ea ...adica dupa femeia supla
Nuku, nu vreau să spun că femeile slabe nu sunt frumoase, pentru că şi eu fac parte din această categorie a femeilor, dar nu a celor cu aceste măsuri mult prea drastice.Tot ce am vrut să spun a fost că aceste specimene nu arată bine, că nu au forme şi că daca eşti cu adevărat bărbat, nu ai pe ce pune mâna.
Ăsta a fost mesajul...
Depinde foarte mult si de inaltime. imagineaza-ti o tipa de 2.20m si 90-60-90 ca masuri... tipa va arata ca si cum ar fi trecuta printr-o teava. dar, daca ii dai sa zicem 1.60 si din acele masuri totusi sa traga la cantar 52-54 de kg (greutatea/grosimea oaselor) atunci e diferit.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: