anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, sunt foarte speriata. De ieri ma urmareste un unicorn care vre sa arunce cu linguri in mine. Oricunde m-as ascunde ma urmareste. Ce pot sa fac? Chiar acum e in spatele meu

Răspuns Câştigător
| Mokaxoxo a răspuns:

Uite ce sa faci:Te duci in america.Acolo am niste cunoscuti.Ei iti vor da o cheie de la un portar magic.Dar portalul este in japonia.Ai la dispozitie 3 ore sa pleci acolo cu tot cu unicorn. Apoi arata-i o unicoarna draguta si fugi repede.

17 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Tu aruncă cu o furculiță.

| Woodenpints91 a răspuns:

Sper să te violeze cu cornul şi să-ţi spargă fierea, scăpând astfel universul de un copil fără pic de haz şi umor, dar care se crede amuzant.

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Nu iti convine, nu comenta..Have a nice day!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-mi convine, îţi spun cât de retardată şi fără umor e întrebarea pe care ai pus-o.
Şi ce-i cu asta?

| Aleqa a răspuns:

Ai putea sa iei o lingurita si sa-i dai in corn.

| Pisique a răspuns:

Strigă-l Nutella, dacă zice :
- Fa, sunt Blues love struck, înseamnă că e unicornul meu.
Zii să vină la mama, că îi dau eu linguri noi din alea de aur și un borcan spart.

| Aleqa a răspuns (pentru Pisique):

Obsedata de nutella, HUAAAAAAAAAAAAAAAA!

| Pisique a răspuns (pentru Aleqa):

Huăăăăăăăăă ție!

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Fa ce face el, sau da-i Nutella oh go on

| Xtadelo a răspuns:

Vrea sa te omoare happy

| KristalPop a răspuns:

Ce droguri iei?
Cum se numesc?
Aşa efecte n-am mai întâlnit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul mod prin care poţi scăpa de furia unui unicorn este să bei o găleată cu umor.

| ILoveTacos a răspuns:

1.Taiei cornul.Nu o sa te mai urmareasca nici un unicorn care arunca cu linguri in tine, ci un cal.

2.Inlocuieste lingurile cu furculite.Nu o sa te mai deranjeze nici un unicorn cu lingurile enervante, ci un unicorn cu furculite ascutite.

3.Fa pe moarta.O sa te mai impunga o data cu cornul sa verifice(unicornii sunt animale inteligente), si atunci o sa fii cu adevarat moarta.Problema rezolvata! laughing(Asta daca nu exista si fantome-unicorni care arunca cu linguri)

| dragoilidia a răspuns:

Dai o popata in cap.acuma nu mai esti asa tare unicornule nu? ha ha!

| AndreeutzaDragutzica a răspuns:

Calareste-l, iar apoi taie-i cornul deoarece cornul de unicorni are toti nutrientii necesari pentru un an.

| strumfverde a răspuns:

Ce fumezi? vreeeau si eu.
ia si taie cornu