Uite ce sa faci:Te duci in america.Acolo am niste cunoscuti.Ei iti vor da o cheie de la un portar magic.Dar portalul este in japonia.Ai la dispozitie 3 ore sa pleci acolo cu tot cu unicorn. Apoi arata-i o unicoarna draguta si fugi repede.
Sper să te violeze cu cornul şi să-ţi spargă fierea, scăpând astfel universul de un copil fără pic de haz şi umor, dar care se crede amuzant.
Nu iti convine, nu comenta..Have a nice day!
Nu-mi convine, îţi spun cât de retardată şi fără umor e întrebarea pe care ai pus-o.
Şi ce-i cu asta?
Strigă-l Nutella, dacă zice :
- Fa, sunt Blues
, înseamnă că e unicornul meu.
Zii să vină la mama, că îi dau eu linguri noi din alea de aur și un borcan spart.
1.Taiei cornul.Nu o sa te mai urmareasca nici un unicorn care arunca cu linguri in tine, ci un cal.
2.Inlocuieste lingurile cu furculite.Nu o sa te mai deranjeze nici un unicorn cu lingurile enervante, ci un unicorn cu furculite ascutite.
3.Fa pe moarta.O sa te mai impunga o data cu cornul sa verifice(unicornii sunt animale inteligente), si atunci o sa fii cu adevarat moarta.Problema rezolvata!
(Asta daca nu exista si fantome-unicorni care arunca cu linguri)
Calareste-l, iar apoi taie-i cornul deoarece cornul de unicorni are toti nutrientii necesari pentru un an.
SarahElenaSrh întreabă:
LisaJulie întreabă: