| gloria a întrebat:

Vreau si eu sa imi explice cineva cum poate mai bine care-i treaba cu flacara violetstraight facetraiesc in Romania dar am ratat asta laughing chiar sunt curioasastraight facevad ca si emisiuni se fac cu tematica...violetlaughing va rog mult ca nu dorm de cateva noptilaughing mersi happy

Răspuns Câştigător
| mady_1396 a răspuns:

Totul a inceput de la consoarta lu Geoana care e participat la antana 2 si a spus ca sotul avea programat raspunsul pentru escapada lui la vantu dar s-a debusolat din cauza vrajilor facute de partea basesciana

5 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Gloria ( e numele tau sau pseudonim) in Roma antica se dadea poporului "Paine si Circ"; in Anglia Cromwell le-a spus englezilor la Revolutie (au avut si ei) "Daca nu va pot face pe toti bogati, am sa va fac pe toti saraci"; In Romania medievala (Moldova de fapt) Alexandru Lapusneanu spunea "Prosti, da' multi". Vedeti la care categorie se califica Doamna Geoana si nu numai ea.

| gloria explică:

Anonimulelaughing metaforic vorbindwinking

| gloria explică:

Ms soothe @ am inteles cam despre ce este vorba cu flacara violetlaughing si da Gloria este numele meuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu dormi de châteva nopti îti spun noapte buna eu, sigur tie somnic acum.

| MonLiss a răspuns:

Mihaela geoana l-a acuzat pe basescu ca a apelat la farmece pentru a castiga alegerile! basescu purtand in ziua alegerilor o cravata mov, a carei culoare se credea aducatoare de noroc si succes!

ps:sincer de atunci am inceput sa port o bratara mov la teste!(parca chiar functioneazabig grin)

Întrebări similare