| Eu_8005 a întrebat:

Stie cineva niste statusuri amuzante? la cele mai bune dau funditatonguebig grin

3 răspunsuri:
| melissa_3397 a răspuns:

rolling on the floor))... scuze am kitit gresit :-d am inteles site-uri laughing ///

Le doresc la toti dusmanii mei trei masini in fata casei : politya salvarea si pompierii

astazi la biserica am vazut o doamna care vorbea la telefon si fuma... sa scap berea din mana nu altastraight face

DND bunica la pc, nu dati buzz ca face infarct

Tanara, draguta, blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1. 20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion!

Tuturor celor care au aruncat cu pietre in mine. MULTUMESC cu ele mi-am construit castelu'.

URGENT! schimb Caiet A4 cu Audi acelasi model, rog seriozitate!

Mare e gradina ta doamne, si mereu isi muta gardul!

Lasati femeile sa vina la mine…

Unde's doi placerea crestewinking

Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare. Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul nu bate atunci cand iubesti?! dar cand frunzele se misca, sa stii doar ca TE IUBESC!

Ochii mei de un ocean mare vor sa te priveasca, buzele mele tanjesc dupa sarutarea ta, si inima mea cu un suflet mare vrea iubirea ta, ce zici imi poti oferi astea?

Prietenii falsi sa imi dea un Buzz...astazi fac prezenta...

| LollipopWithHeroin a răspuns:

DND, in Spania la cules de portofele; Foaie verde, puisor, tu dai buzz, eu dau ignore; Gasca mea, toti buzz sa imi dea, daca vor sa dau ignore; DND, in turneu cu Madonna; DND, ma cert cu gaina bunicii; DND, imi cumpar o lupa sa pot vedea elefantii de la zoo; DND, la ora asta am concert; DND, in vizita la Basescu; DND, fac farse la telefon; DND, la cefea cu Elodia; DND, e cutremur si imi trebuie toata concentrarea mea ca sa ma joc pe calculator.