Aici? Cei mai normali oameni de pe site? Ai greșit categoria.
Și da, sunt de acord.
:S T/A este infestat cu manelisti chiar si in intrebarea asta.
Trebuie sa ma mut undeva pana nu ma contaminez. Am sa ma duc la...Cauze Nobile sau Casa & Gradina. Care vine cu mine?
@Corxy Se vede ca nu asculti :->.
Sti tu ce e muzica buna? Tie iti plac melodiile plagiate. Pai ori suntem cocalari ori nu mai suntem?
-.- Nu te fa de ras mai mult de atat.
@Coryx Tu asculti manele cand un baiat iti frange inima? Ai auzit de Scorpions-Still loving you? Tu asculti Salam (pe sistem) cand ti se frange inima? Cati 11 ani ai?
Eu sunt de acord. petrecerile cu manele sunt ca un tort care are rahat in loc de cireasa. la o petrecere trebuie' sa asklt muzica faina, nu porcarii de 2 lei.
Eu nu. daca ascult manele doar atunci cand un baiat imi frange inima :)) asta inseamna ca sunt cocalara? imi pare rau dar nu sunt de acord cu mine.
cunosc persoane care asculta manele si nu seamana deloc cu un cocalar.
http://dexonline.ro/definitie/cocalar
@Anca: daca la tine manelele se rezuma doar la salam si la din astea de jale imi pare rau dar nu e asa. mai sunt si manele cat de cat normale. si nu nu am auzit de Scorpions deoarece nu ascult acel gen de muzica.
Io nu-s fana manele dar ascult din cand in cnd...Cnd merg la o petrecere,chef, nunta, banchet sau altceva e fain sa puna si ceva manele.
LisaJulie întreabă: