Ma stii ceva, daca tie iti place atunci asculta ...nimeni nu iti interzice!
doar sa nu ajungi un gay ca gogu...
Ai innebunit? straight face
Cum dracu' sa fie grav? Nu-ti interzice nimeni sa n-o asculti! Sau puteai tace, daca nu vrei sa primesti injuraturi de la cei cu antiJB. smug Eu o ascult si imi place. Mai ales ca JB e atat de sexy ![]()
*gay mode off*
Ueeei, tată!
Iaca de asta n-am mai auzit...
Daaaaa, e foaaarte grav, ai să capeți boala Biberiană.
:-s
Da, este extrem de grav! Pentru mine, nu mai exişti! ![]()
Nu c-ai fii existat vreodată da, no.
Nop, stai linistita![]()
e destul de stupid anturajul asta cu antiJB ![]()
ce va facut bai fatilor baiatu asta? din cate vad nu ati avut de cine sa va legati
esti super ok daca o asculti
Pff am surzit ca l-am auzit pe gay si am orbit ca l-am vazut pe gay.
nu ma intrebati cum scriu.
stiu literele pe derost unde sunt.
Hm... Încă o abatere şi te trec pe lista cu fanii Jb. Momentan ai doar o bulină neagră, si da, e grav.
Hai pa cu biberon.Du-te acasa daca mai pui melodii cu biberon ca ajung la spital si tu platesti medicamentele
@LumeaÎnTreiDe e stupid anturajul cu anti biberon de supt?
Da ia uitati-va la voi disperatele de un gay.Nu va vedeti?(evident ca nu) Sunteti niste toante care va credeti critici si spuneti ca vai ce bine canta vai ce frumos e.
Canta bine cand o sa zboare sfeclele si arata bine cand nu va mai fi prost basescu.
Serios acum site-ul a devenit un loc pentru fanii JB? Nu,nu nu e un site de socializare.
Hai,hai, hai, hai ANTURAJUL ANTI JB.
(stiu ca voi primi multi stupizi de la fanele care inca mai sug biberoane dar nu ma intereseaza deci inca odata Hai,hai,hai,hai,hai,hai,hai,hai,hai,hai, hai, hai ANTURAJUL ANTI JB!)