Da! Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Nu e capabila.IQ-ul mediu la T/A este sub medie.Nici daca am vrea n-am avea cu cine.
PS:Care e rata de natalitate la cimpanzei?
Mie îmi place să apăs butoanele roşii.niciodată nu mi-a păsat ce se va întâmpla
.
Imi pare rau sa-ti spun ca nu e capabila...cu obsedatii astia de Justin Bieber si Rebecca Black si cu agramatii, semianalfabetii, analfabetii astia iti scade IQ-ul numai cand dai click pe categorie mai ceva decat cum se deregleaza dioptriile la o femeie care naste(da, se intampla... poate sari de la -1.5 la -7 parca.Sau era cu +?).Sad but true.
Le poti vedea IQ-ul sub-mediocru doar din raspunsuri, si-i poti diagnostica cu semiretard fara ajutorul unui phisolog.Care e faza cu dioptriile? Nu port ochelari asa ca nu stiu.
Welcome back, Brânză!
Răspuns la întrebare: Nu. Dacă nu au răbdare să citească. Apropo, ce ai scris tu acolo... genial!
Asta e atitudinea de care vorbeam.
Ignorați, cu timpul o să dispară.
In sfarsit unu destept! Ai mare dreptate, cred ca asta s-ar putea, dar cu mari greutati. Daca majoritatea nici nu au citit intrebarea cu siguranta vor continua cu prostia. Eu una am inceput sa nu mai stau pe T/A fiindca deja devine stresant rau ce se petrece aici. Daca vreau sa aud cum se injura unii cu altii doar deschid geamu, deci la momentul de fata nu prea mai ai ce face pe aici. Iar majoriatetea celor pe care i-ai mentionat in intrebare vin aici doar pentru ca stiu ca mereu li se da replica (asta venind din partea celor putin mai redusi mintal). Inainte, era doar o ladyJ, toti o injurau si gata, dar acum e deja prea mult. Butonul ala nou e cam tot ce ai de facut cand te enerveaza cineva, dar unii tot nu inteleg asta. Ce sa-i faci, asta e, dar eu cred ca totusi se poate, doar ca greu rau de tot.
*serious mode off*
Welcome back dude! Te-am cautat ieri in frigider.
Nu vreau sa par nepasatoare dar din cate stiu eu nu o sa cada cerul daca mai renunta lumea la TPU(T/A). Fratilor e doar un site totusi...mai am si eu si ceilalti cate ceva numit Viata Reala. oricum succes!
Dacă există sondaje despre rata de natalitate a cimpanzeilor, totul e posibil.
LisaJulie întreabă: