| 3rdWW a întrebat:

Bună T/A!

Nu vreau să vă țin și eu un discurs despre moralitate și despre cât de ciudat a devenit T/A-ul pentru că sunt sigură că v-ar interesa mai mult un sondaj despre rata de natalitate a cimpanzeilor, așa că sunt aici doar ca să spun la ce m-am gândit.

Nu userii de căc*t au făcut T/A-ul ceea ce a ajuns, ci voi.

Puțină toleranță pentru userii noi, pentru cei obsedați de vedete cu sexul încă nu prea bine definit (Justin Bieber, Rebeca Black) și pentru cei care încă nu și-au dat seama ce înseamnă sarcasmul ar ajuta extrem de mult.
Și dacă persoanele de față chiar vă enervează, există mai nou opțiunea "Utilizatori Ignorați".

Deci repet, nu încetați să fiți amuzanți doar pentru că alții nu au capacitatea mentală necesară pentru a vă înțelege umorul.

Leț meic T/A ă betăr pleis!

Întrebarea: Crezi că populația t/a e capabilă să facă asta?

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Da,cred,asta dacă vrem.

| GhostStar a răspuns:

Da! Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| MâţulMov a răspuns:

Da! Mai ales acum ca a aparut un nou buton: ''Butonul Rosu''

| DaVà a răspuns:

Nu e capabila.IQ-ul mediu la T/A este sub medie.Nici daca am vrea n-am avea cu cine.
PS:Care e rata de natalitate la cimpanzei?

| DaVà a răspuns (pentru GhostStar):

Ti-am spus ca n-ai cu cine.Ai aici dovada vie.Partea naspa e ca sunt multi ca el.

| ViseDestrămate a răspuns (pentru MâţulMov):

Mie îmi place să apăs butoanele roşii.niciodată nu mi-a păsat ce se va întâmpla day dreaming.

| Deny1333 a răspuns:

Wait... eşti perfect/ă pentru noul plan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun ca nu e capabila...cu obsedatii astia de Justin Bieber si Rebecca Black si cu agramatii, semianalfabetii, analfabetii astia iti scade IQ-ul numai cand dai click pe categorie mai ceva decat cum se deregleaza dioptriile la o femeie care naste(da, se intampla... poate sari de la -1.5 la -7 parca.Sau era cu +?).Sad but true.

| DaVà a răspuns (pentru anonim_4396):

Le poti vedea IQ-ul sub-mediocru doar din raspunsuri, si-i poti diagnostica cu semiretard fara ajutorul unui phisolog.Care e faza cu dioptriile? Nu port ochelari asa ca nu stiu.

| Bya132 a răspuns:

Welcome back, Brânză!
Răspuns la întrebare: Nu. Dacă nu au răbdare să citească. Apropo, ce ai scris tu acolo... genial!

| 3rdWW explică (pentru anonim_4396):

Asta e atitudinea de care vorbeam.
Ignorați, cu timpul o să dispară.

| Loveis4free a răspuns:

In sfarsit unu destept! Ai mare dreptate, cred ca asta s-ar putea, dar cu mari greutati. Daca majoritatea nici nu au citit intrebarea cu siguranta vor continua cu prostia. Eu una am inceput sa nu mai stau pe T/A fiindca deja devine stresant rau ce se petrece aici. Daca vreau sa aud cum se injura unii cu altii doar deschid geamu, deci la momentul de fata nu prea mai ai ce face pe aici. Iar majoriatetea celor pe care i-ai mentionat in intrebare vin aici doar pentru ca stiu ca mereu li se da replica (asta venind din partea celor putin mai redusi mintal). Inainte, era doar o ladyJ, toti o injurau si gata, dar acum e deja prea mult. Butonul ala nou e cam tot ce ai de facut cand te enerveaza cineva, dar unii tot nu inteleg asta. Ce sa-i faci, asta e, dar eu cred ca totusi se poate, doar ca greu rau de tot.

*serious mode off*

Welcome back dude! Te-am cautat ieri in frigider.

| LoL a răspuns:

Nu vreau sa par nepasatoare dar din cate stiu eu nu o sa cada cerul daca mai renunta lumea la TPU(T/A). Fratilor e doar un site totusi...mai am si eu si ceilalti cate ceva numit Viata Reala. oricum succes!

| Kazimir a răspuns:

Mmmmnop

| ɔɐıɔ a răspuns:

Imi pute a jeturi dupa jeturi.

| NoChanceForUs a răspuns:

Crezi că există populație T/A?

| 3rdWW explică (pentru NoChanceForUs):

Dacă există sondaje despre rata de natalitate a cimpanzeilor, totul e posibil.

| AnneBre a răspuns:

Frumos discurs. Mai să fac treaba mare pe mine.

| 3rdWW explică (pentru AnneBre):

Mă bucur să văd că pe TPU sunt și useri care merg singuri la baie.

| AnneBre a răspuns (pentru 3rdWW):

Îhî. :]
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!