| deeaea a întrebat:

Buna TPU.
Ce ati face daca nu ar veni profesori la ore?

Răspuns Câştigător
| mary a răspuns:

Eu ori ascult muzica, ori barfesc cu colega de banca ori am un prilej sa imi invat la ora urmatoare. dar deocamdata nu s-au intamplat prea multe "incidente" d'astea. de obicei profi vin la ore.

21 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

As asculta muzica Enyei in casti ca sa ma relaxez...de la atata zgomot(de la ceilalti colegi).

| Serena1993 a răspuns:

Pai...

am face panaramalaughing

noi fetele am face un strapteselaughingrolling on the floorcum a fost azilaughing. bine ca n-a fost diriga

asa
baietii s-ar uita la noi ne-ar da palme cum e acum moda sau hai cu pup, gagica, baby chesti porcoase
noi am dansa, ne aducem mp3

panaramalaughing

serios asa facem. mai ales in clasa avem o banca paradita saraca.aia de a opta cine stie ce or fi facut in easmug

ma rogggg...ne leganam pe banca aia saraca. baieti ar zice vai ce pitzipoance

dam un party beton fara mancarelaughing
eu cu 3 fete ne mascaream ca suntem din astea pitzi si ne suiampe banci. baietilor le curgea saliva pe jos cand ne vedeaulaughing

si multe alte chestiilaughing)))
maine iar facem streaptese pe bancilaughingpe bune nu facem streaptese doar dansam
panarama frate, panaramalaughing

miky

| Razvan a răspuns:

As sta cu picioarele pe banca si as asculta muzicahappy

| pwp a răspuns:

As vorbi cu colegele, as asculta muzica,,,, si cam atat!
oricum chestiile astea le fac si daca e profesorul in clasa!rolling on the floor

| CreepyCrow a răspuns:

Party!

| CreepyCrow a răspuns:

Party!

| Диана a răspuns:

Panarama. laughing

| Ally_8613 a răspuns:

As dormiiii yawnhee hee.

| cristianorudi7 a răspuns:

Sex

| Anileda a răspuns:

Ascult muzica. Vorbesc cu colegii.

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Ne-am distra raised eyebrows

| Gabrielle16 a răspuns:

Vorbesc cu colegul de banca, mazgalesc o foaie, ma uit pe geam, pe pereti, rad, casc etc.

| rockaholic a răspuns:

As chiulismug

| marius7tree a răspuns:

Pai castile in urechi si la maxim sau vb cu colegu de banca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar azi nu au venit 2 profi la ore. La o ora am ras cu colegii si ne-am jucat cu o minge (te trezeai cu ea in cap cand nici nu te asteptai) iar la cealalta am plecathee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffoooa la mine in clasa e dezastru laughing

Deci cam de mult eori nu vine profii si noi facem cam asa :

1. Aruncam cu penare si dam la altii in cap cu ele

2. jucam adevar si provocare

3.asculktam muzica

3.radem de domn LITRA [ sau domn flocea o. o ]

4. tipam cat ne tin plamanii

5. fugim la aia care au sportuls i jucam cu ei fotbal si noi fetele facem galerie ca desperatele

6.ne batem joc de o fata [ o tragem de sutien o udam ii puneam odata hartiii inbakerools si ea a mancat hartiile ]

7. se bat baietii uneori

7.ne alergam prin clasa

8. unii deseneaza

9.altii isi fac temele

10. Ne batem cu cornuri si cu laptele [ da, da, si cu laptele ]

11. mai e un pek si ne arunakm de la etaj

Si multe altele si acum serios noi asta facem laughing
Cel putin jumate din clasa asta face ca in rest multiu sunt din astia care prefera sa-si faca temel sa deseneze si sa stea cuminti ca nu cumva sa vina derectorul si sai prinda cum face de obikei cu noi laughing

Anonimul Iunie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nai idee... poze. filmuletse cu colegii nostri care fac panarama. fugareala prin clasa. barfedevil jocuriblushing muzicasmug. stam si radem de colegii nostri care se duc la alte clase intentionat sa ceara creta chiar daca avem din plin si nu e profu in clasa si nimeresc exact cu diriga sau cu directoarearolling on the floor). mai ales profa de chimie.intarzie o gramaadaa! si.panarama ce sa mai.

| perusita a răspuns:

La mine in clasa a lipsit profesorul 10 minute si totul era vraiste. iti dai seama ce ar fi intr-o zi...

| Gabriel_4906 a răspuns:

Ca de obicei cand se intampla asta, las ca muzica sa-mi rasune in urechi in timp ce cugetez la anumite lucruri.

| deeaea explică:

Ei la mine in clasa e linistye relativ cand nu vin profesori la ora si se intampla cam des

| ReasonForLove_8112 a răspuns:

Ne-am bate cu cornuri sau cu branza...beacssslaughing