| LolNope a întrebat:

Deci, dat fiind ca vine 1 Aprilie, m-am gandit la o farsa pentru profesoara de rom(la dirig nu ii facem fiindca e un pocait sever si dus si ne-ar scade toate notele la purtare). Deci, o intrebam"Doamna profesoara, ne duceti in parc?". Va zice nu, cu siguranta.Atunci noi ne ridicam in picioare si plecam.Luam cu noi si hainele(sa para mai convingator)si ne indreptam spre usa. Ea ne va urmari si la usa, ne intoarem cu totii deodata si apoi ne asezam in banca si ne comportam normal, cu caietele de mate. Dupa ce o enervam bine,(daca am mai continua ne-ar decapita), ii zicem "Pacaleala de 1 Aprilie!".

Vi se pare buna farsa? Mai mult nu prea ne permitem, suntem in a VII a. Daca nu, ceva propuneri?

4 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Da, până la faza la care urlă pe voi, deschide catalogul, vă pune o absenţă în roz bombon cu picăţele mov, sau mai bine o absenţă în roşu, vă duce la director, urmând să sfârşiţi exmatriculaţi. Bun plan, oricum.

| Sconcsiş a răspuns:

Apropo, dacă atunci când o întrebaţi dacă vă duce în parc, zice "da"?

| WhiteWolf7 a răspuns:

Nu baaaa. Plecati pana la iesirea din scoala si cand mai e un pas va intoarceti catre ea(daca mai e dupa voi si daca deja nu va pus 2 la toti) si spuneti chestia aia.

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Cred ca la varsta voastra e foarte bine. Anul trecut de 1 aprilie i-am lipit la dira un anunt pe masina,, De vanzare, pret:. si numar de telefon. '' De obicei ne schimbam clasele. Clasa a 12-a cu a 11-a. La o ora de mate tin minte ca ne-am vorbit sa ne punem celularele sa sune la ora 8:30. Si la ora aia, incep telefoanele sa sune ca disperatele(un coleg avea si o manea, ceva cu zana mea laughing) se cam enerveaza profii la faze din astea, dar la noi in liceu orice e permis de 1 aprilie. Multa bafta in farsele de 1 aprilie si la cat mai multe pacaleliwinking