Ce e asta bă? BĂĂĂĂĂĂ ce e asta?
Ce e asta bă? BĂĂĂ ce e asta? jegu ăsta e comic?
Bă meclă de melc, vrei să îţi dau 3? Ştiu tae kwan do, nu te pune cu mine
. Apropo ce mai faci?
Na uite fac comicuri bășite pentru prima dată să nu zică lumea că-s rău.
Bai sa fiu sincer, nu am inteles mai nimic.Dar oricum e mult mai bun ca celelalte tentative ale altora, desi l-ai facut la fonfeala, si aia s-au scremut 2 ore degeaba.
Deci,acum ca să fiu critic de artă neomodernistă(ceea ce nu sunt-doamne ajută!),aș spune că nu interpretezi comicul la adevăratele sale valori stilistice.
În primul rând,tema este evident popularitatea după moarte,în acest exemplu fiind Silverster Stallone(care e viu, dumnezeu să-l ierte!)
În al doilea rând, expresivitatea cu care am atins hârtia binară cu cursorul fermecat denumit popular șoarec este demnă de premiul nobel în sensibilitate.Am simțit cum o doare pe hârtie când o atingeam băi!:o
Stiam ca-ti va place critica mea, doar sunt un critic de talie interspatiala.Acum voi pleca sa-mi pun costumul de Rambo, iau mitraliera de plastic, si o sa bat pe la vecini sa-i colind nitel.Sau poate ma imbrac ca Rocky, dau niste bucati in usile vecinilor, cantand Eye of the Tiger.
Nu stiu de ce, dar am citit de 2 ori azi numele Sylvester Stallone (de fapt de 3 ori cu asta).Ma stimuleaza.
E printre actorii mei preferați, îmi place cum i-a rămas de la paralizie mușchiul obrazului.
Bai, in primul rand nu mai scrie cu hieroglificile de-alea ca abia daca am inteles ceva, si in al doilea rand mai exerseaza-ti partea de desen
Nu o lua un nume de rau, ti-am spus doar adevarul
Huo, pupincuristo, asta nu e comic,, pana si eu desenez mai bine pe paint cu mana stanga
Ba,esti cu capu? raspunsu era la misto, asa ca daca nu sti nu mai comenta ca o mui***
Eu nu copiez niciodată.A trebuit să îmi forțez mâna să deseneze așa, că nu vroia!
Pai atunci trebuia sa scrii ceva cum ar fi " pupincurist mode off" ca sa ne dam seama, asa orcine il vede crede ca esti pupincurista, si nu, nu sunt cu capul.
Nu ii copiezi pe altii cu chestii gen ''nu stiu ce mod off'', cine ma cunoaste si imi stie stilul isi da imediat seama ca e raspuns la misto.
Sarcasmul e greu de recunoscut pentru necunoscători, iaaartă și tu acum!
Mda,asa e. Oricum o iert pentru ca am injurat-o si nu mi-a zis nimic
Wladutz întreabă:
TheBestOfLove întreabă:
YOUdriveMEcrazy întreabă:
LisaJulie întreabă: