| Florinnaa a întrebat:

Bunaa.credeti ca este ceva jenant si amuzant pentru.altii sa ai o jucarie preferata? un ursulet, un catelush?thinking

11 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

Bahahahahahahahahahaha! are un ursulet! bahahahahhahahaha

stai putin...am grija de tedy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| EvangelineDS a răspuns:

Glumesti?! normal ca nu e o rusine eu am am 3 saci de animalute pufoase de cand eram mica si un iepurash rosu care are aceeasi varsta cu mine si cu care inca dormhappy

| DudaYeah a răspuns:

Nu, deloc. eu de exemplu am avut un ursulet "Pati-pati" si am dormit cu el pana la 9 ani pentru ca il iubeam. il aveam de la 3 ani. si nici un prieten nu a ras de mine. fiecare om are ritmul lui de maturizare. unii se maturizeaza de cand sunt mici (7-9ani), iar altii cand cresc (10-12ani). depinde cum l-a lasat pe el Dumnezeu.si eu si acum imi pastrez intr-un dulap tip biblioteca toate jucariile si prostiile pe care le iubeam cand eram mica pentru ca sunt amintirile mele. si ce daca rade lumea de mine? nu imi pasa. nici tie sa nu iti pese!winking

| unknown3243 a răspuns:

Nu eu am un urs galben il am de cand eram mic si pitic.

| dreamout a răspuns:

Nu e jenanthappy
Am multe chestii de plus, mari si pufoaselove struck
Dar, ador un ursuletz mare, roz cu negru.e adorabil:d:d

P.S. Am un ursulet pe care l`am iubit, dar acum cand am nervi il strang de gatlove strucklove struck si dau cu el de toti peretiilaughing si chiar mergelaughing
P.P.S a sunat ciudatrolling on the floor

| zacusca16 a răspuns:

Nu
eu am 3 rafturi pline cu jucarii si o albinutza cu care dormlaughing

| нєуOнєуOнєу a răspuns:

Amuzant este pentru prosti.winking
Jenant nu este deloc. Poti avea si 18 ani si sa dormi cu un ursulet, daca este din copilarie si iti aduce aminte de clipe frumoase nu avd ce ar fi jenantwinking

| tbxx a răspuns:

laughing pai daca prietenii rad de tine, nu le-o mai arata...winking mie nu mi se pare deloc jenant...

| nicoleta2010 a răspuns:

Chiar deloc, daca tie iti place un ursulet sau mai multe jucari asta este problema ta uite eu am 18 ani si am multe jucari de cand eram mica. jucariile iti aduce amintirile mereuhappy