| CastravetteLaDesert a întrebat:

Cand am chef de ras caut bancuri pe net...multe dintre ele se refera la ,,chuck norris"...cine e ala?

Răspuns Câştigător
| MrAngelus a răspuns:

Nu stii cine e Chuck Norris!? =)). Sigur trebuie sa-l stii pe omul asta: http://www.google.ro/......tp?/search El este cel ii bat pe toti in filme. Mai pe limbajul tocilarilor: "Chuck Norris este un actor, expert în arte marțiale și personalitate media american. După ce a servit în Forțele Aeriene americane, el a devenit un foarte popular expert în arte marțiale și și-a fondat propria școală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut de prin anii '60, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat și alte filme importante. El este un devotat conservator și creștin scriind câteva cărți pe tema creștinismului." - http://ro.wikipedia.org/wiki/Chuck_Norris. Apropo, daca ar vedea el intrebarea ta, nu tu ai sterge intrebarea, ci el :)).

10 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Un mos. Nu-l idolatriza, i-a spus la multi ani lui justin gayber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfinte bere si tuica+striperi, cineva cauta singur/a bancuri pe net (google)
Daca bancuri poti cauta, cauta si despre chuck norris

| BebeStrumf a răspuns:

E direct Mesia: ''Zâmbetul lui Chuck Norris a readus odată un caţeluş la viaţă.''

| GhostStar a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Cine stie, poate asta inseamna ca JG va fi noua lui tinta

| PotcaPădurii a răspuns (pentru GhostStar):

I-a spus "prietene". Oricum Alice Cooper e mai badass decat Chuck Norris...Si Bruce Lee la fel...

| PEPSY0 a răspuns:

Un actor stravezit...

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Cine esti tu?

| Marmun a răspuns:

EU sunt Chuck Norris incantat de cunostinta
Eu nu pot sa zambesc
Eu pot doar sa nu omor

| 1004 a răspuns:

Eu nu stiu le stiu doar pe alea cu bula laughing

| AndreY215 a răspuns:

Chuck norris e invincibillaughing nimeni nu il poate atinge...iar apoi sa mai triascarolling on the floor))
in toate filmele in care a jucat, el este cal ce darama si strica tot ii bate pe toti si surpriza...nimeni nu la atins macar rolling on the floor))