anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el, de fapt? rolling on the floor))

23 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

O altă categorie? Poate plictiseală?

| Ţepeşu a răspuns:

Poziţii de sex?

| AikkoxD a răspuns:

Se mira de ce ţâţa vacii e mai mare decât scula lui. Şi de ce ea are 4 şi el una singură.

| Cristianne a răspuns:

O bicicletă. ^^

| JustMusic a răspuns:

Dupa ce nenea omu` a fost pe la "baru` de demult" in drum spre casa s-a intalnit cu o vaca, vazandu-i ugerul era curios sa vada cum sta melcul ala cu capu in jos si ce sistem de prindere are de vaca.

| BeastMaster a răspuns:

Pe maica-sa.

| Floris83 a răspuns:

Lapteee! ce să caute hămesit de foame ce era săracul, că de femeie(dacă la sex bați apropul) era sătul, fiecare vietate cu funcțiile sale!

| maryfanMJ97 a răspuns:

Cred ca omul cauta sa vada la ce foloseste ugerul vacii laughing

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Stai sa-l intreb.

| umbrax a răspuns:

Pe batman

| floriasdfg a răspuns:

ţâţe.

| DWDT a răspuns:

Daca ne gandim la barbati tot ce inseamna "ţâţa" "sân" e interesant. Ne place sa atiingem

| Komododragosh a răspuns:

Orice sursa de hrana este acceptabila. Asa cum omul a descoperit cand de gustoase sunt ouale de gaina, cat de calduroase sunt lanele de la oaie si cat de sanatoasa e laptele de la vaca atunnea le amesteca in de toate. Laptele este folosit ca un ingredient pentru tot feluri de mancaruri speciale: torturi, prajituri, ciocolati si altele.

| Fragile a răspuns (pentru Komododragosh):

Ciocolate *

| Komododragosh a răspuns (pentru Fragile):

Eeh, am scris asta la bere, nu prea mai pot sa scriu corect gramatical, dar msi frumos ca m-ai corectat :*

| Fragile a răspuns (pentru Komododragosh):

Cu plăcere...Ook laughing big grin

| Uoana a răspuns:

Cauta tate?

| killforfun19 a răspuns:

rolling on the floor el o gasit vaca din greseala si so intrebat ce is alea adica tatele, o tras de ele si o iesit lapte, o gustat si gata! rolling on the floor))

| AlexBmxRider a răspuns:

Nu sunt sigur, de fapt habar n-am!

| yosirestu a răspuns:

Eu cred ca erea femeie si cauta sa suga si nu avea altceva la indemanalaughing

| sorin100 a răspuns:

Lapte lol

| raymusik19 a răspuns:

A crezut ca e o femeie cu tate mai multe