| KiraVonHell a întrebat:

Cangurul meu a răcit şi mi-a spus că îl doare gâtul ar trebui să-i fac o supă de pui?

Ţin sa menţionez că nu mai poate zbura bine şi culoarea lui de verde smarald a devenit un verde pal şi sunt îngrijorată sad

12 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

De ce nu-l duci la adăpostul de câini? Acolo trebuie să stea.

| PastilăBă a răspuns:

Dat fiind faptul' că mă pricep destul de bine la canguri supracangurati o să-ți recomand un, mno, un amestec pentru răceală.
Deci, îți trebuie:2 șosete pufoase roșii, un ochi de minotaur, sper.mă de unicorn roz, coadă de la periuță de dinți, 10 litri țuică și creioane colorate din belșug.Toate astea se fierb la foc mic, se strecoară zeama și se bea.
Nu sunt responsabilă pentru reacțiile adverse cum ar fi:creșterea unui c*i în frunte, scuiparea de lavă pe fund, transformarea într-un porc cu 5 capete!:d
Succes!

| AikkoxD a răspuns:

Schimbă-i scutecul şi du-l la dentist, nu cumva să rămână chior.

| CastraveteMurat a răspuns:

Bagă-l la murat.

| Pawesome a răspuns:

O supa de cangur ar fi numa buna pentru el

| Xtadelo a răspuns:

Tu ai cangur?

| KiraVonHell explică (pentru Xtadelo):

Da...e verde, cu aripi de dragon roşi, coarne, sufla foc, devine invizibil şi se transformă în dragonhappy

| Xtadelo a răspuns (pentru KiraVonHell):

Vreau si eu puppy dog eyes

| DWDT a răspuns:

Sincer sa fiu cam asa s-a intamplat si cu Girafa mea, care era campioana la inot. Eu i-am dat sa manance un tam.pon bine imbibat in tempera si ca sa-i treaca durerea de cap i-am pus un pampers de la Puffies, cu modelwinking insanatosire grabnica

| lascuiulian92 a răspuns:

Ce ai fumat de ti-a dat cu, canguri? surprise
Cred ca sa nu intri in panica ar trebui sa ii faci o supita, da rolling on the floor

| Mereoleacădeusername a răspuns:

Ceva de genu' a patit si pantera mea roz, doar ca ea inca poate zbura happy
Fa-i o supa si o sa-i treaca.
In caz daca nu-i trece du-l la doctor.

| YeeapMuee a răspuns:

Cred ca o supa nu ajunge. Mai bine doua. Sa fii sigura. laughing))