| Dăă a întrebat:

Care a fost cel mai amuzant lucru pe care la-ti fc? big grin

13 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Toti m-ati facut sa rad, chiar aveti intamplari amuzante, eu ce sa spun eram o data in curte si ma jucam cu pisica mea Lola si la un moment dat ''m-a mancat'' sanul si m-am gandit sa ma scarpin, zis si facut pana cand am observat ca vecinul meu se holba la mine cu niste ochi mari(cine stie la ce se gandea?) eu am coborat mana usor usor, cred ca eram ca o tomata la fata dar nu-i bai ca in urmatoare zi eu l-a vazut in fundul gol, s-a aplecat sa jumoale cateva buruieni din gradina avea pantaloni largi si i s-a vazut posteriorul...

| Drums a răspuns:

Am scapat tot pachetu de bors magic in ciorba, ierilaughing
nu e cel mai amuzant dar este cel mai recent...
faza tare a fost ca n'am zis nimic si cand ne-am asezat la masa a fost praf...
laughing
a fost super misto cand vezi toata lume ca baga o lingura plinca cu ciorba in gura si apoi fac niste ochi mari laughing
la tine care a fost?

| Anileda a răspuns:

Cand am fost in supermarket si mi-am pierdut banii in magazin si o puneam pe vanzatoare sa strige in statie ca mi-am pierdut banii, era una la scoala si a picat si eu am zis ce fraiera cum a picat si peste 5 min ma vezi pe joslaughing, am fost sa cumpar castraveti si nu mi-am dat seama ca era rupta punga, iar cand am ajuns acasa m-a intrebat mama daca au fost grei, iar eu nu, dar mai aveam doar unulaughing, la scoala se sunase de intrare la ora si eu nu o suportam deloc pe profa de mate si ii spuneam unei colege ca e nebuna si are un par electrocutat, si profa era in spatele meulaughing

| anna7_4794 a răspuns:

Imi amintesc ca odata la ziua tatei erau doi care ramasesera ultimii: toata lumesa plecase numai ei nu mai plecau de langa paharul cu vin. Si eu, care eram cat de nervoasa poate fi o fetita de 5 ani le-am zis : "Dar voi nu mai plecati odata acasa?". Nu stiu daca e asa de amuzanta dar stiu ca mama si bunica ramasesera cu apa-n gat.

Intr-o zi la ora de istorie, a inceput profesoara sa ma intrebe despre viata oamenilor in nu - mai - stiu - care epoca. Si m-a intrebat unde isi tineau banii. Eu care ma gandeam ca pe atunci nici nu existau banci i-am zis ca la salteaua pe n-o aveau. Si colegii au facut misto de mine zile intregi.

Nu imi mai amintesc altceva dar stiu ca sunt o experta in a ma face de ras.

| LoLo_9163 a răspuns:

Cand mancam chipsuri in ora de mate si profa a zis pofta buna, eu am zis mersi si am continuat sa mananclaughing.

| Reinkaos a răspuns:

Cand am dat cu capu de compostor in troleu ( toti au ras de mine laughing )

| Liviu a răspuns:

Sami caut keile o data si erau prinse de gaica la blugi...
:S
eh cat le-am mai cautat... angry

| AlexandraKnows a răspuns:

M-am pus cu rochia larga si scurta incheiata cu 2 nasturi pe bicicleta. Dupa ce am mers o ora, mi s-au desfacut nasturii si am ramas in chilotii mei preferati cu pisicuta rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când mă împiedic eu e jale big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mi le amintesc pe cele recente.sunt prea multe... dar unul de cand eram mica la gradinita ne'a intrebat educatoarea "copii, va place de doamna educatoare?"...toti "daaaaaa" eu "nuuuuuuuu, ca sunteti urata" si m'a dat afara de la gradinitalaughing)si asa m-am mutat la mama, acolo imi placea educatoareablushing

| Dăă explică:

Eu aruncam o piatra din mana cealalta in mana cealalta si din greseala i-am spart geamu lu vecinamiu apoi am fugit vazant pamantu laughing mai era si batoza vecinamiu si ma vz si a alergat dupa mine si gfaia cel putin facea sport nu? rolling on the floor apoi m-am ascuns dupa un cos de gunoi (naspa) si nu ma mai vz ar trebui sa fac asta mai des ca sa slabeasca laughing

| nsn83 a răspuns:

Am numarat o bila!

| Bogdan_3559 a răspuns:

Mi-am pus rochia de barbie si m-am dus in oras eu sunt baiat si pe toti i-am facut sa rada rolling on the floor

Întrebări similare