Sau mai era :
Hoit*radioactiv*rahat*parabolic
si
Intr-o zi mi-ai daruit un cur de mar. Eram doi copii si aveam un cur de mar
Aaa.
" brb, ma pis/cac"
"mi-ai luat inima cu tine in sicriu"
Si multe alte penibilitati.
Pa-pa
Wa diliule...
Mai era si una care mi-a dat add din greseala cu un status gen "Sunt o pitipoanca de clasa a5-a!"
Eu am scris la status ca sunt un cartof mare (Nu intreba).
Woah, tocmai cotrobăiam prin întrebările de pe categoria asta, alea mai vechi, bineînţeles, şi dau de o întrebare pe care sunt sigură că eu am pus-o, adică asta
Dar faza este că numai de tine dădeam prin vremurile alea de februarie 2013 :3
Acum ca mentionezi, era cam umbra pe atunci.
Poate eu eram umbră...
UUUUite daca pun soricelul pe numele tau apare un dreptunghiulet portocaliu enervant :0
Păi Alexandra a făcut inovaţii pe site-ul ăsta... Ia să vezi că-s pe locul 3 în topul săptămânii: www.tpu.ro/useri/topul-saptamanii/ Şi pe locul 13 în topul lunii: www.tpu.ro/useri/topul-lunii/
Wow, am 8 funde pe categoria asta...
Eu 113, sunt o rusine, O RUSINE!
Hai d-ăte-n religya ta că eşti rank 97 în clasament general, ce mai vrei mai mult de atât? Popularitatea sfinţiei tale nu se compară cu a mea![]()
mwah
''sa moara dusmanii mei '' sau ''traitar familia'' sau jucam adevar si provocare si una a scris la status ''sunt leesbiana''
Un coleg era prin zona, prietena mea era pe luna, una pe marte, unu in lume, profa de mate in sicriu etc...
Bună. ![]()
Pe primul loc s-ar afla „Caut prietenă! Vă rog, sunt disperaat!"
Pe locul doi „ Mi-a șoptit o păsărică că dacă auzi păsărele ești nebun. O credeți? Că eu nu."
Iar pe locul trei „Dacă primesc 5 buzz-uri, voi pune la avatar o poză cu mine goală".
Și multe altele dar sunt prea stupide. x_X
Pa, pa.
"Utilizatorul messenger-ului nu este momentan disponibil. Vă rugăm daţi un mesaj alături de BUZZ-ul dat de dumneavoastră. Vă mulţumim!".
Vazand raspunsurile celorlalti trag concluzica ca fiecare utilizator de Ymess are cel putin un retard in lista. Si in afara subiectului, de ce ti-ai pus "gunoiera" ca username?
Pai una avea la poza la avatar fara pantaloni, si in patru labe, iar la status scria "te iubesc tati"
wtf?
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: