| mgxxtreme13 a întrebat:

Care a fost cel mai traznit lucru ce l-ati facut in public? voi, preteni vostri, sau si din auzite, vreau sa rad un pic.
ps: va spun si eu una mai incolhappy

4 răspunsuri:
| Maraa a răspuns:

Nu e ff trasnit din cate am trait rolling on the floor) ce imi vine in minte e cand o prietena de-a mea a tipat in gura mare buna seraaaa cu un accet ciudat la vecini ei acre se uitau ca al felu 14 laughingrolling on the floor) sau alta faza a fost cand eram la ora de fizica si vorbeam de echilibrurolling on the floor iar profa ne arata statea intr-un picior rolling on the floor ma rog si la un moment dat face un coleg nu are cum sa se raneasca daca va cadea pentru ca are airbagurirolling on the floor)
sper ca te-am ajutatlaughing

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Cel mai trasnit lucru care l-a facut un coleg a fost sa fure un brad de 1 metru impodobit cu tot cu instalatie pe el de la o sucursala BRD. Ca doar era iarna si aveam si noi nevoie de un brad!
In alta seara au venit 2 colegi cu 3 indicatoare de circulatie tongue
Iar la facultate au venit niste colegi cu o lada de bere in amfiteatru si au baut si ciocnit sticlele pana a chemat profesorul politia!

| Poison_9734 a răspuns:

Poi am vazut la fernando ca s-a dat cu capu'
de masina.
si intr'o zi am mers cu o fata pe strada si m-am oprit si am inceput sa se dea aia cu capu de stalprolling on the floor).
=>=>=>
Fernando dauneza grav pshic.

| mgxxtreme13 explică:

Eu am trecut o baba o intersectie mare din Ar, si cand colo nu trebuiarolling on the floor

Întrebări similare