Nu cred că e adevărat. Și cuvintele alea, cred că îți ia ceva să le înveți!
N-am ţinut cont de zile, am făcut-o, ştii ce mi-a apărut pe scaune?
Papagalii mei.
MyObsession, daca vrei intr-adevar sa-ti apara trei persoana fi si tu trei zile cat mai "pur" si in a patra zi asigura-te ca nu intra nimeni in camera, nu agata nimic gen perdele si fa si tu exact cum spune acolo.Mersi mult pentru ca-i incercat.Mai incearca odata poate iti iese.
Făceam mişto.
Ok
Atunci incearca si spune-mi si mie.
Forbidenn.
You don't have permission to access /wp52/o-carte-de-vrajitorie-din-secolul-xvi-ne-invata-cum-sa-aducem-trei-femei-in-camera-noastra/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Try again http://www.lovendal.net/......-noastra/, and plase spike romanian
Incerc eu
Uite cum sta treaba: am asternut fata de masa alba, am pus pe masa graul si apa curata, am semi-rostit Invocatia si in loc de 3 femei sau 3 barbati mi-au fugit ochii in stanga ecranului, unde se face reclama pe site-ul ala la o frumusete de Canon EOS 550D (Rebel T2i) @_@
Si ce crezi, frate? de ziua mea am primit acel Canon!
Fotografiaza in rafala la 3.7 cadre pe secunda, filmeaza si reda HD la rezolutie maxima, are si mufa pentru microfon extern.
Deci functioneaza, frate!
Multam
Cu placere, fratele meu, da-mi-l si mie de craciun sa fac poze
hai ca asta e prea tare, daca pana duminca nu mai apar comentari iti dau tie funda
Io m-am ales cu jucaria Canon.Suficient!
De funda nu zice nimic in Incantatie, nu ma nenoroci, vrei naibii sa-mi se arda blitzu` sau cand declansez sa-mi teleportez clientii? ![]()
Da, super, multumesc mult!
Nu a functionat
si mi-am pierdut 1h din viata ca sa memorez incantatia aia ...si cateva zile...sa fiu cuminte, deci nu functioneaza
Nu trebuie s-o inveti, o scriai pe o foaie!, mersi ca-i incercat., dar totusi ai facut tot ce scria acolo, faza cu agatatul lucrurilor? si cu curatienia in camera?, oricum multumesc ca-i incercat.
Daaaa...am luat perdelele.si asta a fost greu deoarece am tras de ele si si a cazut draperia
...curatenie totala si prin dulapuri
covoru' curat de tot
masa de birou arangajata
am facut tot ce scria
da nici de cum vreun baiat in camera
Trei barbati tineri, suna tentant.
Gata mi-am gasit ce fac saptamana asta, ma joc cu demonii!
Te rog nu ezita sa nu incerci, incearca si spune-mi si mie daca a mers, e foarte interesant, trebuie sa crezi ca sa vina iar eu 1 la mana mi-e frica doar cand ma gandesc si 2 la mana nu prea cred.
LisaJulie întreabă: