Deci jucam baba oarba dupa ce sa sunat si am legato pe o colega la ochi si a venit profa de biologie si se uita la ea si colegamea cum era legata la ochi a prins-o pe profa de fund si a zis: cine are capu asta asa mare
dupa aia sa dezlegat la ochi sa vada ce a capturat si ce sa vezi...surpriza
Am ras cu lacrimi cand am citit asta ![]()
Merita funda
?
))))))))))))) Cred ca toti din clasa nu mai puteau de ras
)))))
Cel putin eu care radeam cu lacrimi
Te creeed
))))
Pai...
Întâmplări cu profi:
Profu de info căzând în mijlocul străzii.
Profu de mate făcând chestia aia, cum îi zice, baţi capul şi burta în acelaşi timp.
Profa de română alunecând pe scări.
Profu de economie ţipând: Da tu faci mişto de mine? *cu vocea fix aşa: http://www.youtube.com/watch?v=kL20yh8mcC8&feature=related *
Un coleg de al meu a inceput sa tipe "Fireeeeeee" la ora de biologie si profesoara i-a zis sa inceteze, dar el nu a incetat si a inceput din nou sa tipe.Fix atunci un porumbel s-a ciocnit de geam si el a zis:"Pasare curva" dupa ce a cazut porumbelul a zis:"Bravo pasare ca ai murit"
Dupa ce am baut apa,e normal sa iti vina sa te eliberezi, am fugit la baie, am sesizat ca maicamea a dat cu Detartrant, asa ca am fugit dupa casa, dezchizandu-mi cureaua de la pantaloni.Sa vezi surpriza.Curtea mea gazduia doi musafiri cu un vocabular foarte elevat.Barbatul vazandu-ma ca fug dupa casa imi spune"ce faci tinere? Uimeste-ma.
cu o voce asa duioasa).Ma vede ca merg dupa casa, vine dupa mine si imi spune "ce planta cauti tinere, vrei sa te ajut?".
Din "instinct" am sarit gardul la vecinul.
Mă gândeam să-ţi zic... Dar ai zis... Chestia aia : ''cea mai amuzanta intamplare primeste funda''
Nu stiu... nu imi amintesc multe
- Profa de mate se uita pe fereastra si a intrat drept in dulapul nostru, si-a rupt si tocul
- Profa de romana spune mereu " Nu pot sa sterg eu tabla, sunt batrana si bolnava; nu pot sa citesc eu, sunt batrana si bolnava; etc etc; cine e de vina ca nu ti-ai facut tema? Mos Craciun si prietenii sai;
Ne spune mereu ca mai bine ne facem ciobani, macar asa producem si noi ceva. Si spune mereu ca a venit metroul sa o ia, cand vine sotul ei cu masina.
- E un coleg tampit care face mereu tampenii :
~ Cand i se face foame deschide fereastra si striga : " Doamnaaaaaaaaaaa, mi-e foame!"
~ A adus odata un stetoscop la scoala si vorbea in el : " Sunteeeeem la radiooooo Romania in direct cu cea mai tare profa... Aveti ceva de spus? si ii punea profei de romana stetocopul la gura
~ Se duce pe hol si striga in gura mare : " Buna seara Bucuresti Buna seara Romania " cu un accent ciudat
~ Cand am avut inspectie, radea de copii mai mici si striga : " Curatenie la raionul 7 ( clasa a 7-a ). Raionul 7, aduceti repede o matura... Unde e femeia de servici. Curatenie la raionul 6; Gata lu' asta nu-i mai dam salariu'
~ A bagat o icoana cu Maica Domnului in interiorul unui schelete din laborator si i-a pus palaria profului si am facut toti poze cu el.
~ A scos o broasca disecata, o bufbita si o veverita impaiata si le-a pus pe toate pe banca lui... Le arunca prin clasa, le tinea de aripi, de cap, tot felul de prostii
~A facut un clestar pe jumatate si l-a pus pe catedra profei de mate
Mai sunt dar nu imi aminetesc acum ...decat asta
-Un copil, cand era mai liniste in clasa, a inceput sa tipe : Doamnaaaaaa pica tabla. si profa s-a speriat, a scapat si acreta din mana
Sau un dialog intre profesor si elev
Profa : Sunteti niste nesimtiti. Cum nu stiti nici cele mai simple calcule.
Noi :...
Profa : Pai, daca eu vorbesc chineza, atunci inseamna...
O colega : Ca noi nu stim chineza
)
LisaJulie întreabă: