Hai ca eu va fac un top 5, de cand eram mic![]()
5. ma ascunde-am de mama de obicei sub masa din bucatarie, dar pana intr-o zi cand din greseala am bagat degetele in tripla ce era sub masa nu a durut asa tare dar m-am speriat ingrozitor;
4.am cazut din visin care se afla in curtea bunicilor iar sub el lemnele crapate si aranjate frumos de bunicu nici nu puteam sa plang sau sa tip de durere;
3. iarna cu sania (ce frumos) insa la oras unde sa te dai si sa nu fie masini, baiat smecher nu ma dau in fund pe sanie ci pe burta cu capul inainte asa am intrat intr-o masina care se afla in mers, si nu o fost destul ca mi-am spart capu mo mai batut si ala ca i-am zgariat masina, acasa si mama ca nu ma fost atent
;
2.eu si varul meu cei mai barbati la 7 ani un lemn aflat pe capra fierstraul langa ce ne-am gandit hai sa taiem lemnu, totul merge a bine insa lemnul se tot misca am vrut sa tin de el cu o mana nu stiu cum dar fierastraul mi-a trecut printre degetul aratator si mijlociu si a mers destul de mult caci degetele mele erau mai lungi cu 1 cm, asta chiar m-a durut am si semn acum degetele mi-au fost lipite pana la jumate cu piele luata de ep picior;
si locul unu cel mai dureros ![]()
1. a venit vremea sa invat sa ma dau pe bicicleta, mergeam destul de bine mici probleme cu franarea caci o data cand am vrut sa ies pe straduta din spatele blocului circulata de masini ce credeti? o masina venea din partea stanga si speriat sa nu intru in ea am franat brusc si oarecum m-a dus in fata de pe sha cu outzele in bara bicicletei, o durere ce nu o pot explica in cuvinte si acum parca simt o durere numai cat ma gandesc.
cam asta e dar din fericire nu am semne urate, la degete ce le am lipite insa nu se vede urat si cand le tin apropiate nu se vede deloc.
iar tu sa ai grija cand te mai plimbi pe masa o cazatura de genul poate sa iti fie fatala.
Aveam in dormitorul meu un dulap si m-am pus eu si fratii mei sa ne dam uta-uta pe usa si deasupra erau niste ghivece cu flori, nu a durat mai mult de 5 minute si m-am trezit cu un ghiveci in cap
, celelalte erau pentru fratii mei bineinteles
Acum vreo două săptămâni am "făcut cunoştinţă" cu centrala termică
, adică m-am lovit cu capul de ea când trebuia să pun o sticlă jos, sub ea, pentru că ea era suspendată pe perete.
Cel mai dureros, hm... Am vrut sa sar in pat dar m-am impiedicat si am cazut pe spate, pe parchet
.
M-a durut in cot de altii si m-a usturat in fund ![]()
Lasand gluma la o parte, cel mai dureros a fost acum juma de an cand m-am impiedicat din senin de o folie de aia care inconjoara o groapa in oras si am aterizat cu buza de asfalt. Foarte dureros si mi s-a umflat si botul. Acum cand imi amintesc rad cu pofta.
Eram mica, aveam vreo 5-6 ani si ma jucam baba-oarba cu vara-mea prin curte. Tin minte ca aveam un batic pe ochi si tineam si ochii inchisi. Eram chiar in fata pivnitei si am cazut pe scari, m-am rostogolit si m-am lovit la cap. Nu am patit nimic, nu stiu daca m-a durut
dar m-am speriat rau de tot.
Cand eram mai mica, aveam vreo 5 ani si am vrut sa cobor de la masa. Am pus o mana pe masa si una pe spatarul de la coltar, m-am balansat si am "aterizat" pe scaun (in picioare), insa nu stiu cum am nimerit cu piciorul exact pe coltul scaunului. Asa ca scaunul s-a rasturnat, iar eu am cazut cu capul de gresie (auu), si asta nu e tot... nu mai stiu cum dar piciorul scaunului m-a nimerit in frunte (undeva in partea stanga). Si asa m-am ales cu un cucui la ceafa, si cu o rana de toata frumusetea la frunte...inca mai am cicatricea.
O alta intamplare mai recenta e fost acum cateva saptamani, cand dansam... nu stiu ce am vrut sa imit sau ce a fost in capul meu, insa i-am tras un sut cu toata puterea la pragul usii...chiar nu stiu de ce
a fost ingrozitor de dureros
(cred ca nici nu pot sa descriu), avand in vedere ca m-am lovit la degetul mare si la unghie si simteam ca imi explodeaza
Cel mai dureros...pai eram mică. Şi eram la ţară. Pe poarta de la grădină era sprijinit un par mare şi destul de gros.Era cu mult mai mare decât mine. Şi mă certam eu cu vărul meu şi el s-a enervat şi mi-a aruncat parul în cap...de două ori în aceeaşi zi
Acum cativa ani eram intr-o seara la verisorul meu, la tara. El si inca un prieten aveau o franghie, sau ceva de genul (nu mai stiu ca era seara) si eu eram in mijloc. Au tinut amandoi de capetele franghiei si au inceput sa fuga, iar eu trebuia sa fug dupa ei sa nu ma prinda. In fata mea era o gramada micuta de pietre, iar eu m-am impiedicat de ea si am cazut cu fata de pamant.
Dupa ce m-am ridicat, m-am intors sa ma duc la mama sa ii spun, am cazut iarasi
Si dupa cateva zile aveam putina "scoarta" pe fata, deoarece m-am lovit destul de tare, si am fost la magazin si mi-am luat un Danette de ciocolata. Pe drum catre serviciul lui mama, m-am vazut un domn cu Danett-ul in mana si lovita la fata si a spus: "Vezi ca te-ai murdarit pe fata.". Iar eu am inceput sa rad si el se uita la mine ca la felul 5 ![]()
Inca mai am semne de la cea mai dureroasa chestie. Cica faceam si eu pe gospodina (din ordinu' bunicii) si calcam rufe. S-a intamplat ce s-a intamplat si am scapat fierul incins pe mine. Nu va zic ce am simtit, ca mai avea putin si venea smurd-ul dupa mine
Si inca mai am o ditai urma de la arsura.
Eram eu, sora mea si niste prietenii.mama ma chemase(in casa.noi eram afara) sa imi duc gunoiul lasat prin casa(nah. daca nu mi-l duc eu, ea nu-l duce decat sta cu gura). cat timp eu am fost plecata ei mi-au aranjat "o faza penibila si dureroasa". mi-au pus deasupra usii din camara o galeata plina cu apa si noroi. ele m-au chemat inauntru.atunci ma striga si mama sa imi zica "cand iti faci si tu temele alea?". atunci m-am decis sa mer spre mama. taicamiu, in timp ce eu eram la mama s-a dus in camara si pufffff i-a picat galeata in cap.ne-am prapadit de ras.la vreo 5 min dupa ras am inntrat in camara sa ne luam gemul(sa ne facem sendvich). atunci am alunecat pe apa cu noroi, am cazut cu fata in vopseaua tatei si raftul(dulapiorul plin cu gem) peste picioarele mele. faza si penibila si dureroasa.am stat cu picioarele umflate vreo 2 saptamana
Saracuta de tine, cred ca a fost dureros rau.Cand eram mica am cazut de pe masina de spalat ca m-am urcat pe masina sa omor un tantar si am alunecat
si am dat cu capul de cada
si m-am lovit rau la spate
alta data fii atenta cand mergi pe masa
Am bagat degetul intr-o gaura de la scaunul de la gradinita si nu l-am mai scos pana nu a taiat scaunul(ionez ca era de lemn)
M-am dat "de-adura" de pe o portiune de pamant mai inalta si m-am lovit la san, intr-o piatra![]()
Fratemiu a luat ciocanul din balcon si imi dadea cu el peste degete in timp ce dormeam
Eram mai mic si intr-o zi am vrut sa-mi fac singur un leagan.Am luat o franghie si al legato de o creanga cum mia aratat un preten si mi-a iesit. Miam facut vante danduma in spate dar cind am ajuns sub creanga poc mia picat in cap si era o creanga mare.
Aveam vreo 8-9 ani si m am urcat pe o masa dintr un parc care era din beton aveam pantofi de lac si am mers ce am mers pana cand din cauza pantofilor am alunecat era jumatate de m pana jos si am cazut cu fata in pamant bineinteles ca mi am spart si capul si buza plus ca o luna am avut toata fata vanata
a fost oribil
Acum un an, la şcoală. Am luat o "pauză" de la muzică, de, ne plictiseam la oră. Ne-am dus în leagănul de la grădiniţă. Ne-am dat vreo 5 minute (eram 10 în leagăn). Când ne-am plictisit, s-au dat toţi jos, am mai rămas doar eu. Sar eu din leagăn, aterizare aproape perfectă. Am rămas în picioare, doar că mi-am nenorocit glezna stângă. Am mers în clasă, bine înţeles, într-un picior. Mă durea de nu mai puteam.Peste 2 zile am fost la doctor, am aflat ce aveam : întindere de ligamente.Am stat şi eu o lună fără să alerg, ce frumos...
Şi încă una, acum 5 ani, eram la bunici. Jucam fotbal în 3, miuţa. Unu în poartă, 2 pe teren.La un moment dat mă împiedic, şi cad, mă dau peste cap. N-am simţit nimic.Am continuat să mă joc, vreo 10 minute. După aia, mă uit în jos, din întâmplare. Ce să văd? Adidasul meu era plin de sânge.Ridic eu pantalonul să mă uit ce am.Ciob imens în picior, tăietură până la os, sângera de zor.Eu jucam fotbal, n-aveam treabă! Am fugit în casă, la bunici, care m-au dus cu maşina la spital. Mi-a băgat o asistentă un ac direct în tăietură, cică "anestezic".
Deşi par dureroase, îmi aduc aminte cu plăcere de ele.Prefer asta, decât să îmi aduc aminte cum m-a omorât x la Metin, cum îşi vor aduce aminte copii din ziua de azi.
Am cazut de pe trambulina uncercand sa sar pe saltea si am sarit in cap pe mocheta din sala de sport
]dupa chestia aia
mi-a revenit mintea mai buna
Iarasi inco chestie foarte comica
Era seara pe le 7 si ceva ok si eram cu o prietena de-a mea, mergeam amandoua pe o bicicleta ea pe bara eu pe sha. ok totul bine am dath de-o groapa imensa si foarte mare.roata s-a starmbat, prietena mea a cazut de pe bicicleta inauntru la pedale, eu m-am rasturnat peste cap cu bicicleta
ce tare a fost aterizarea, ca in matrix, un cap de coarnele de la bicicletam-am rastagolit, iar apoi am cazut cu barbia foarte lent de Pamant si cu mainile in pozitie de flotare, picioarele pe coarne
prietena mea a cazut sub pedala
o luat o roata in cap
dar am ras amandoua dupa cred ca vreo jum de ora
bine ca nu ne-o vazut nimenea![]()
dar de atunci prietena mea nu s-a mai urcat pe bicicleta cu mine vreo 2-3 luni
Stiu ca o sa para ciudat si prea putin credibil, insa mi-a cazut o gaina congelata peste picior. Mi-am spart si capul cu mult timp in urma, insa comparand starile prin care am trecut, pot sa spun ca a fost mai dureroasa lovitura peste picior. Mi-a taiat respiratia. Era destul de "voinica" gainusa asta si am avut degetul mare umflat o buna perioada de timp...
Suna a cosmar povestea ta. Nu mi-as fi dorit sa fiu protagonista. Dar stii tu... "Cele mai multe accidente au loc in casa. Sfatul Lion: stai afara"
Pai mi se intampla des sa ma impiedic sau sa calc stramb si sa mai iau cate o fata de asfalt/trotuar/bordura depinde unde ma aflu.Sunt o impiedicata ce sa-i faci, ori ghinionul e de partea mea
Aveam 8-9 ani, ghiozdanelul era pe masa si orarul lipit pe perete,, deci imi aranjam cartile pentru ghiozdan pentru urmatoarea zi de scoala.
Am alunecat pe o coperta, m-am izbit cu capul de scaun, dupa care am cazut pe podea unde erau toate jucariile mele.
hmm am fost inconstienta vreo 3-4 minute. si fratele meu nu avea nici un stres. era in aceeasi camera se uita la t. v
Paii.eram la tara si vroiam sa ma joc cu un prieten si am fost la el in curte. dar avea un caine rau si am incercat sa ma imprietenesc cu el. el m-a muscat de mana si era sa raman fara deget
Pai cand aveam cam 11 ani m-am intepat intr-un cui
pot spune ca mi-a gaurit piciorul. Sau acum un an cand m-a lovit o masina
m-a durut ingrozitor de tare atunci, dar si cateva zile dupa. Sau cand mi-am rupt piciorul la patinoar
si numai stiu:d
Cand eram mica la tara am vrut sa ma duc la o vecina si avea poarta inchisa prin inauntru.eu am vrut s-o deschid si am pus un picior pe planta, celalalt pe canapea iar mana dreapta am intins-o peste poarta sa trag zavorul dar mi-a alunecat piciorul si mi-a intrat mana(exact la incheietura) intr-un brat din-acela din metal ascutit.imi amintesc ca m-am ridicat pe varfuri ca sa pot scoate mana si am inceput sa fug tipand, la bunicii mei.Era o rana deschisa si rosie
curgea foarte mult sange. M-au dus bunicii in brate alergand la spital.Partea nasoala este ca am ramas cu semn deoarece doctora nu era si m-a cusut o asistenta care nu se prea pricepea.
LisaJulie întreabă: