Sa dorm toata ziua si a doua zi sa-ti suni prietenii si sa ii intrebi de ce nu au venit la petrecere
Sa iti iei iubitul la o petreceri sa sa te... toata noaptea dupa cew parintii tai ti-au pus un video de cand erai tu mica si cantai...
Ala in care iti mananci cuticurile si te scarpini in buric in acelasi timp...Btw La multi ani >
La mulţi ani XD!
Păăăăăăăi, când vărămiu' și-a băgat propriu hamster în gură. Apoi când a venit tortul m-au băgat cu capu'n tort de eram plină pe faţă, am primit un cadou care sinceră să fiu semăna cu un vibrator. XD
Au băgat manele (manelele sug), la ziua mea
...
Ne-am băgat pufuleţi'n nas, urechi...
Am aruncat cu floricele peste tot, cu făină, apăă...
Aaaand, acum vine surpriza ![]()
Partea cea mai bună e că.
Nu eram la mine acasă XD!
Sa te trezesti de ziua ta din moarte clinica si cand auzi manele sa intri iar.
Petrecere in costumul lui Adam. Poate iese si de un gang bang.
Apropo, e ziua ta Mufla?
Cel mai tampit mod?
sa ii spun profei de fizica si chimie sa imi dea un test.
M-as duce intr-un veceu public si mi as pune tortul in veceu, apoi mi as cheama prietenii...
*off topic*
Wow.ti-ai amintit de mine.
*on topic*
Uhm, i-as pune pe bunicii mei sa mi-o organizeze...it would suck so hard. Ultima data cand mi-au organizat-o, tortul era atat de vechi si naspa incat am stranutat pe el... apoi m-au bagat cu fata in el -_-
Daca faci asa ar fi indicat sa nu cumperi sampanie...decat daca bunicii tai stiu sa o desfaca
*am ramas cu un cucui dupa ce dopul mi-a sarit intre omizile alea numite sprancene...plus ca am facut o baie de sampanie si toti au ras de mine -_-*
Să strig de la balcon : "Băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă. ŢĂRANILOR! Este ziua meaa
La scoala, dand testarile alea tampite!
Whateva'
La multi ani!
Sa cresti mareeeeee!
Mersi ca m`ai facut sa rad dar acum nu ma mai pot opriii
Cica omizi
LisaJulie întreabă: